arkadaşlar facebooktan profil resmimi değiştim telefonda kendini yeniliyordu şimdi çıkmıyo neden yardımcı olabilir misiniz?? daha önceden yapıyordum sıkıntı olmuyordu
arkadaşlar facebooktan profil resmimi değiştim telefonda kendini yeniliyordu şimdi çıkmıyo neden yardımcı olabilir misiniz?? daha önceden yapıyordum sıkıntı olmuyordu
Güncelleme bazen çok sonraları olabiliyor.
Facebook uygulaması tamamen rayına oturana kadar yapacak bir şey yok.
Size özel bir şey değil, normal bir durum yani.
bunu geçenlerde biri daha yapmıştı fabrika ayarlarına dönerek düzeliyordu .. bu arada yüklemek isteyenlerin bilgisi olsun beats çalışmaz başka telefonda nasılki bizde here city lens çalışmıyorsa buda başka telefonda çalışmaz telefonun içinde yazılımı yada anfisi olması lazım .
Genel bir sorun aslında bu. Bende de ilk başlarda görünmüyordu sonra bir anda görünmeye başladı. Telefonu sıfırla, interneti hiç kapatma ve kesinlikle kendin bir uygulamaya girip güncelleme yapma. 1-2 hafta içinde güncellemeler yavaş yavaş gelmeye başlıyor.
Aslında sorun değil ama ben şunu söylim Nokia ya yakışmayan kulaklığı
ben kulaklık kullanmam doğrusu şimdiye kadar 3/4 telefonum oldu ama hiç birinde kulaklığı yerinden çıkartmaım hepside Nokia En son N8 kullandım onu iki üç kez denemek için taktım sadece
üzerinde baytağı bir tuş vardı güzel bunda tek tuş var gerçi bir arkadaş iki kez basın böyle oluyor üç kez basın şöyle oluyor dedi ama
ben denedim sesle konuşma menüsünü açıyor biliyorsunuz o da ing hiç bir halta yaramıyor doğrusu hem Amber geldikten sonra denedim radio yuda N8 deki gibi güzel de çekmiyor kulaklığı değişsem çekim gücü ses gücü artarmı sorim dedim
Wifi bağlantım sürekli acık ve bağlı belirli Bi süre geçtikten sonra bağlantı kesiliyor tekrar wifi yi açıp kapatıyorum düzeliyor amberden önce böyle Bi sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı baska
Wifi bağlantım sürekli acık ve bağlı belirli Bi süre geçtikten sonra bağlantı kesiliyor tekrar wifi yi açıp kapatıyorum düzeliyor amberden önce böyle Bi sorun yoktu bu sorunu yasayan varmı baska