dilmenibrahim
Üye
Arkadaşlar benim sizlere bir saorum olacak Lumia cihazlarla alakalı
bildiğimiz gibi bu cihazlara virüs bulaşmadığı için virüs programı gereksimi yok
WP Mağaza çok iyi muhafaza ediliyor ve virüs almıyoruz Android ve Google play de ise bir sürü denetimsizlikten dolayı virüs telefonlara bulaşıyordu
Beni düşündüren akıllı telefonlarımız PC deki herşeyi yapar oldu nette geziniyoruz örneğin sitelerden de virüs gelme ihtimali yokmu mesela
Bunu bana hatırlatan ise geçmişi sildiğim halde google da arama yapılan yer silinmemiş bende bunu merak ederekten bu sorunu yada sorumu diyim sizlerle paylaşmak istedim
normal uygulamaların bile bir bluetooth veya nfc gibi bağlantıları direk açıp kapamasına izin vermezken sistem virüste pek bir işe yaramaz sanırım...
normal uygulamaların bile bir bluetooth veya nfc gibi bağlantıları direk açıp kapamasına izin vermezken sistem virüste pek bir işe yaramaz sanırım...
İşte wp'de en kıl olduğum nokta bi dosya gönderecen illa gidip elle açman gerek bluetooth'u kendi açayım mı diye tenezzül edip sormuyor
Bunu da eksiklikler anketinde belirtmiştik.
Bakalım WP8.1 güncellemesinde gelecek mi
Aynen. Benim de aklıma geldi bu soru?
Abi bu gdr2 ile bluetooth 4.0 sıfır desteği gelmiyor muydu? Bildiğim kadarıyla 4.0 da kullanmadığımız zamanlarda bluetooth u devre dışı bırakıyordu. Yani sürekli açık olsa da bir sorun olmaz. O zaman buna da gerek kalmaz
Valla bir tomar haber yapıldı bluetooth 4.0 için hiç zannetmem gdr3'e bırakacaklarını. Bir de benim aklımda gdr2 ile destek verilecek diye kaldı yani ayrı bir güncelleme ile gelmemesi lazım ama bilemiyorum.
- - - Eklendi - - -
Harun sen ne yaptın bu arada flaş işini
Arkadaşlar benim sizlere bir saorum olacak Lumia cihazlarla alakalı
bildiğimiz gibi bu cihazlara virüs bulaşmadığı için virüs programı gereksimi yok
WP Mağaza çok iyi muhafaza ediliyor ve virüs almıyoruz Android ve Google play de ise bir sürü denetimsizlikten dolayı virüs telefonlara bulaşıyordu
Beni düşündüren akıllı telefonlarımız PC deki herşeyi yapar oldu nette geziniyoruz örneğin sitelerden de virüs gelme ihtimali yokmu mesela
Bunu bana hatırlatan ise geçmişi sildiğim halde google da arama yapılan yer silinmemiş bende bunu merak ederekten bu sorunu yada sorumu diyim sizlerle paylaşmak istedim
İşte wp'de en kıl olduğum nokta bi dosya gönderecen illa gidip elle açman gerek bluetooth'u kendi açayım mı diye tenezzül edip sormuyor
Ses seda olmadığına göre çaktırmadan GDR3'e mi iteleyelim dediler acaba
Harun sen ne yaptın bu arada flaş işini
Olmadı onun iş. OTA yı beklemesi için işaret bunlar hep
Arkadaşlar dün gecetelefonu Hakkında kısmından sıfırladım. Şarz %60 filandı. Çarklar uzun süre döndü, taa ki şarz bitene kadar. Şarz bitince telefonu şarza taktım, açılana kadar bekledim. Açıldığı anda yeniden çarklar geldiöyle bir saat kadar bekledim, burada yazdığı gibi bir reset attım. Açılır açılmaz yine çarklar bende şarza taktım ve bir süre bekledim. Çarklar yine kaybolmayınca şarzdan çekip öylece bıraktım yattım.Telefonun şarzının bitip kendi kendine kapanması için. Sabah kalktığımda doğal olarak telefon kapalıydı, yeniden şarza taktım ve bekledim. Pil simgesi epey uzun kaldı ve sonunda telefon açılır gibi yapıp yeniden çarklara bağladı Şuan şarzda takılı ve çarklar dönüyor. Sizce ne yapmalıyım artık?
- - - Eklendi - - -
Bu arada telefon şarzda takılı (üstteki mesajdan bu yana yarım saat geçti) ve çarklar hala dönüyor
- - - Eklendi - - -
Şarzda takılı iken ve hala çarklar dönüyor iken bir hard format daha mı çeksem şuna?
Walla senin tel çarklara takmış kafayı ama bilmemki bir süre daha mı beklesen ?, hoş geceden beri çarkların dönmesi normal değil gibi geldi bana ...
Hocam flash'la gitsin
Valla düşündüm yapim diye ama benim PC 64 bit win8.1. Program kurulmuyor ki.
Sanırım bir yarım saat, bir saat içinde çıkıp, bir nokia servise yazılım attırıcam.
- - - Eklendi - - -
Hatta gitmişken birde şunun tozunu alın desem
- - - Eklendi - - -
Enteresan tam dışarı çıkmak için telefonun fişini çekecektim ki telefon açılıverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?