Servis konusunda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum, benim cihazın teleservice istanbul merkezdeki son durumu aşağıya yazdığım şekilde. Herhalde cuma veya c.tesi günü cihaz izmire gelmiş olur. Ben cihazı hem tüm sorunlarını söyleyerek hem de değişim talebiyle göndermiştim ama değişim talebi adamların hiç umurunda değil. Şimdi cihazı alıp birkaç gün kullanıp eğer hala sorunları devam ediyorsa tüketici heyetine başvuru yapmak mı lazım ya da cihazı hiç almadan değişim talebini yineleyip direteyim mi? Başka bir arkadaşın aynı şekilde mekanik parçaları değişmiş. O Nokia müşteri hizmetlerini arayıp sormuş değişim olayını. Ona söylenen, mekanik parça değişiminde cihaz değişimi olmaz sadece elektronik parça değişiminde olur diye. Bana çok saçma geldi parçanın mekaniği elektroniği mi olur kardeşim sen o cihazdan bir parçayı çıkartıp yenisini takıp bana gönderiyorsan benimde değişim isteme hakkım olmalı diye düşünüyorum. Bu arada 5. kez servise verdikten sonra istanbula gitti benim cihazın hikayesini bilmeyenler olabilir söyleyeyim dedim
Tamir Bilgisi:
MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR, YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR, KALIBRASYONLARI YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ!, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.