İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Benim şuanki telefonumda (L920) takılma yok. Ama bunun sebebi araştırılmalı bence. Çünkü benim eski N97 telefonumda da herşey ilk zamanlar güzelken sonraları video çekimlerimin bu şekilde izleme esnasında takılmalara yolaçtığını gördüm. Şaşırmıştım. Cidden arada sırada takılmaların sebebi ne olabilir? Arkaplanda çalışan uygulamaların tam o noktada telefonu yokluyor olması ihtimali???

Mağaza tile'da youtube güncelleme bildirimi gösteren arkadaşlar şu linke tıklayabilirler mi?

Tepkiler: serinaga

papakudioflu

Emekli Yönetici
aygıtınızda kullanılamıyor diyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir daha ki bildirim saatinde tekrar çıkıyor

serinaga

Üye
Mağaza tile'da youtube güncelleme bildirimi gösteren arkadaşlar şu linke tıklayabilirler mi?

Gökçen linki tıklayınca, geçerli uygulama değil dedi ve mağaza tile'dan kayboldu
Bakalım sabah 09:00 gibi geliyor bana güncellemeler, tekrardan gelecek mi

Tepkiler: OttomaN TigeR
Gökçen linki tıklayınca, geçerli uygulama değil dedi ve mağaza tile'dan kayboldu
Bakalım sabah 09:00 gibi geliyor bana güncellemeler, tekrardan gelecek mi
Ben tekrardan geleceğini düşünmüyorum ama inşallah gelmez abi. geçmiş olsun.

Rica ederim abi, iyi oldu bu iş göz zevkimizi bozuyordu.

Dostlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim .

- Arka planı beyaz yapınca whatsapp da yazı yazdığımız satır beyaz olduğu için gözükmüyor. Bu herkes de böyle mi yoksa sorun bende mi ? Acaba dedim arka planı beyaz yapınca satır siyah olmalı da bende mi olmuyor ..

Şimdi denedim bende de öyle

Tepkiler: luckysleven

Lumiance

Üye

bende yazı yazarken metin kutusu beyaz yazı siyah, klavyeyi kapatınca metin kutusu gri yazı siyah oluyor.

metin kutusu: yazı yazdığımız yer

PureFood

Üye
Anaaa harbiden fail olmuş

620mimde digitürk play uygulumasında tv izlerken yayın hep kesik kesik oluyor neden olabilir bu sizce?

bağlantı hızınla alakalıdır, ya da digiturk'ün serverları yoğun olduğundan upload hızı düşük kalmıştır