PureFood
Üye
Arkadaşım çok önemli taktikler vericem mutlaka dene,
Öyleyse yatarken şarja takıp sabah çıkarmak lazım. Öylede sürekli 5-6 saat elektrikte kalması bataryaya zarar vermez mi ki.
yani nasıl bir durum bu özelliğe engel olabilir anlam veremiyorum. Benzeri ileri geri sarma durumunda da var. Gülünç oluyor.
Yahu arkadaşlar benim telefon iş yerimde ve evimde de birebir aynı kullandığım modeme evde bağlanıyor işyerinde bağlanmıyordu modeme defalarca reset attım olmadı en sonunda telefona bastım flashı düzeldi şimdi.
Nerdeyse kafayı yiyecektim
ama evdeki modemde aynısı onda hiç sorun olmadı Flash attım hiç sıkıntı kalmadı
bir iki haftaya yine aynısı olurben de önce sorunsuz bağlanıyorum sonra ağa ulaşılamadı hatası almaya başlıyorum. Ama pes etme tekrar tekrar bağlanmaya çalış eninde sonunda bağlanıyor bir keresinde 60 üzeri bir denemeden sonra bağlandığımı biliyorum
Arkadaşım çok önemli taktikler vericem mutlaka dene,
Birincisi şarjdan anında çıkarma, 1 saat civarı ya da 1,5 saat daha kalsın, performans inanılmaz artıyor..
ikincisi batarya uygulaması sakın kullanma... ayarlardan bak gir üşenme şarja bakmaya.. bunlar muazzam etki ediyor... 6 aydır kullanıyorum ve 5.ayımda keşfettim bu ikisini.. zaten iyi olan şarjım şimdi uçuyor..
Batarya programı kullanmaya bugün başlamıştım ama madem öyle kaldırayım, zaten yeni bişey yüklemiyorum güncellemeden sonra gidecek hepsi diyeTavsiyeler için teşekkürler
.
GDR2'den sonra sıfırlanmayacak mı?
güncellemeden sonra giden bişey olmayacak merak etme. yedekleme falan almana gerek yok.
ama evdeki modemde aynısı onda hiç sorun olmadı Flash attım hiç sıkıntı kalmadı
GDR2'den sonra sıfırlanmayacak mı?
bizim telefonlar şu ana kadar iki güncelleme aldı. portico ve nokia'nın güncellemesi. ne yedek aldım ne bir şey. ne sıfırlanması bu ? öyle bişey yok. hangi işletim sisteminde sıfırlanmış da bizde sıfırlansın telefon bir güncelleme ile ?
tamam olmazsa bide onu denerim teşekkür ederim
evet modemle ilgili sorunlar. Derin mevzular yani tam bilgim olmadığı için araştırmadan cevap veremiyorumYine aynısını yaparsa dediğimi dene
Arkadaşlar bu geri tuşu ile başlat tuşuna bastığımızda titriyorya onu kapatabiliyormuyuz ?
ayrıca bir ayar yok...
Nokia güncellemelerinin dışında, microsoft güncellemelerinin tam olarak neler getireceği bilgileri kati değil. İnşallah olur.
Umarım gelecek olan güncellemeyle kapatma seçeneği sunulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?