İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sürekli yapmadığı sürece önemli bir sorun değil.
Nadiren de olsa olabiliyor bu tip kapanma durumları.
bu 5 etti abi özgür hocam geçende de 3 defa ses kısma kamera tuşlarını anımsadığı halde ekranı anımsamıyordu yani ekrana basamıyordum

benimde ekranı kapattığım zaman bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyordu gittim Nokia ya sordum çok sık olmuyorsa sorun olmaz ama çok sık oluyorsa garantiye ver yazılımını yenileyip verirler dedi

ya saçma gibi gelecek ama bazen elimiz nemleniyor kullanım kılavuzunda nemden falan uzak tutun diyordu onlanda alakası olabilirmi acaba"

Yokmu bir bilgisi olan

Hocam telefonunuzu biraz kurcalasanız göreceksiniz.
Telefonunuzu karıştırmaya bu kadar çekinmeyin.

Ayarlar > Yedekleme > Fotoğraflar bölümünde hem videolar hem de fotoğraflar için yedekleme kalitesi ayarları var.

Tepkiler: skynet

skynet

Üye

Hocam her ikisinde de kaliteyi en iyiye ayarladım ama değişen bir şey yok yüklemeden önce gene sıkıştırıyor.. Anlamadım gitti Mecburen kalite bozulmasın diye pc'ye atıp oradan yüklüyorum

Hocam her ikisinde de kaliteyi en iyiye ayarladım ama değişen bir şey yok yüklemeden önce gene sıkıştırıyor.. Anlamadım gitti Mecburen kalite bozulmasın diye pc'ye atıp oradan yüklüyorum

Belki de "wifi bağlantısı olmadığı sırada" deniyorsanız otomatik olarak düşük kaliteye alıyordur ayarı

Yok hocam wifi bağlantısı var ve gayet iyi..

SkyDrive'ın "tam çözünürlüklü" yedekleme desteği globale henüz yeni açılmaya başladı.
Belki özellik tam olarak aktif hale gelmemiş olabilir bilemiyorum.
Ancak yakında yükleyebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

İşin doğrusu dört gözle beklediğim tek browser opera.

Tepkiler: maydinmaydin

PureFood

Üye
Ah Firefox'um da olsa keşke tilkim benim

IVI-Elia

Üye
Hatırlarsanız uygulama istekleri dn sık kullanılan uyg. oyunlar vs. ile bir konum vardı.Yabancı sitelerle iletişime geçicem demiştim.Kapsamlı bir araştırma sonucu WP kullanıcılarının beklediği oyun ve uygulamalarla ilgili geliştiricilere geri bildirim yapacağız.

Maxicep de dahil yerli yabancı 5 fırumun desteğiyle artık bizi dikkate almaları lazım.En azından Bi şeyler yapmamız gerek.Yakında güncellenecek

ÖEY

Üye
Hadi baklaım hayırlısı olsun Her türlü desteği vermeye hazırız bekliyoruz senden haberleri

Katılıyorum ...
Yada şu ie'ye sekmelere kolayca ulaşılabilirlik yapılsa, birkaçta özellik eklense başka browser'a gerek bile kalmayabilir diye düşünüyorum ...
Olabilir tabi abi, bakalım İe11 bize ne yenilikler sunacak onuda merakla bekliyorum.

Tepkiler: serinaga
şu "Ayarlar" konusuna da bir el atsalar çok iyi olacak. bütün ayarlar aynı yerde uzunca bir listede toplanmış. birkaç kategoriye ayırıp öyle dizayn etseler iyi olur. birde ana ekranın sol kenarından da wifi, mobil net, parlaklık, nfc gibi pratik ayarların olduğu bir çubuk olmalı. nokia duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..