Telefon Tavsiyesi windows phone alacak arkadaşlara kullanıcı tavsiyeleri ve cihaz önerileriniz.. güncellendi.

Sponsorlu Bağlantılar

kullandığınız lumia modeli nedir?

• Kullanılan toplam oy
    94
PureFood

PureFood

Üye
lumia 920 kullanıyorum 24 kasımda aldıydım. Kutucuklara ve sarı rengine aşık oldum. O zamanlar AE'nin oyunlarından başka oyun yoktu mağazada vay be ne günlerdi :D
Harbiden o zamanlar AE ayakta tutuyordu mağazayı :D

pissed26

pissed26

Üye
lumia 925 32 gb kullanıyorum bence en çekici tasarım 925 te hoş beyaz renk olmadığı için siyah aldım ama olsun 16 gb almış olaydım muhtemelen şuan hafıza sorunlarıyla uğraşıyordum çünkü 16gb boş yer kaldı :) cihazdan çok memnunum inşallahta bir sorunla karşılaşmam :)

Trioxin

Trioxin

Üye
820 kullanmistim ilk ciktiginda kut kesimleri haric guzel telefindu asiri stabil. Eger marketini duzeltirse ve menusunun gorunumu 8.1 ile degisirse w8 e gecebilirim tekrae

drangela61

drangela61

Üye
2009-10 yıllarında adamakıllı Nokia telefonu olmaması hasebiyle birçok telefon kullandım: ikinci el nokialardan-özellikle N95- çakma Çin telefonlarına kadar-anycool, sesi teyp gibiydi :)- daha sonra n900ü gördüm internetten 32gb hafızası dahili klavyesi daha birçok özelliği ile beni cezbetmişti bunu almalıyım demiştim, gelin görün ki Türkiye'de yoktu fakat nasip nakliyatçı bir abinin elinde gördüğümde tamam dedim o telefonu ondan alacağım o zamanlar üniversitedeydim yanılmıyorsam ekim 2010du ve 700₺ peşin paraya almıştım..
ve tabii sonra artık teknolojiye yetişmez oldu telefon-malum meego işletim sistemi- nokiadan hep iyi bir telefon bekledim..
lumia 920yi duyduğumda işte yeni telefonum dedim ve hiç düşünmeden gittim aldım;)
nedene cevabım=Nokia yeterli galiba..
biraz uzun oldu Saygılar sunuyorum..

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 925 ve Lumia 1520 kullanıyorum nedenini sormayın:bilmm

soruvar

Üye
1 aya kadar L925 32gb

Rainesto

Rainesto

Üye
920 nın tasarımı bi harika ama agır

suyunsesi

suyunsesi

Üye
L920 Beyaz. Turkuvaz rengi olsaydı onu alırdım :). Nedenine gelince, benim satın aldığım tarihte piyasanın en güzel telefonu diye düşünmüştüm. Fiyat / Performans / Sağlamlık / Kamera. :)

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
L920 Beyaz. Turkuvaz rengi olsaydı onu alırdım :). Nedenine gelince, benim satın aldığım tarihte piyasanın en güzel telefonu diye düşünmüştüm. Fiyat / Performans / Sağlamlık / Kamera. :)
evet 1 sene öncesinde gerçekten öyle idi o 3 özellik hala öyle ama yeni cihazlarada insanın içi gidiyor 4 gözle 1520 v yi bekliyorum şu an için gözüm onda
Lumia 925 ve Lumia 1520 kullanıyorum nedenini sormayın:bilmm
925 i kullanmak isterdim ama 1520için aynı şeyi söyleyemem tamamen tarz olayı büyük ekranı nedense sevemedim cep telefonu için en ideal 5 inç kanaatindeyim tablet olarak düşünürsek o zaman 10 inç olmalı.

• Beğen
Tepkiler: ON9
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet 1 sene öncesinde gerçekten öyle idi o 3 özellik hala öyle ama yeni cihazlarada insanın içi gidiyor 4 gözle 1520 v yi bekliyorum şu an için gözüm onda
925 i kullanmak isterdim ama 1520için aynı şeyi söyleyemem tamamen tarz olayı büyük ekranı nedense sevemedim cep telefonu için en ideal 5 inç kanaatindeyim tablet olarak düşünürsek o zaman 10 inç olmalı.
evet gün içinde kullanırken bazen kendine tekrar tekrar hayran bırakırken bazen de büyüklüğü nedeniyle acaba dedirtiyor.

Şimdilik kış şartlarında giyim sayesinde taşıma ve muhafaza etme sorunu olmasa da yazın cebine koyabileceğim bir yeleğim olmayacak. :)

venusutarit

venusutarit

Üye
Nasip olursa Lumia 1520 olacak )):

ON9

ON9

Üye
5800 kullanıyordum ve N9 tanıtılınca işte yeni cihazım bu dedim. Ama biraz geç geldi ülkeye ve incelemeleri bekleyip fiyatı biraz düşsün derken destek sonlandı diye duyduk. Ve 3-5 ay sonra 920 ellerimde idi. 12/12/12'den itibaren.
lumia 925 32 gb kullanıyorum bence en çekici tasarım 925 te hoş beyaz renk olmadığı için siyah aldım ama olsun 16 gb almış olaydım muhtemelen şuan hafıza sorunlarıyla uğraşıyordum çünkü 16gb boş yer kaldı :) cihazdan çok memnunum inşallahta bir sorunla karşılaşmam :)
Ben de aynı dertten muzdaribim. 32 gb yeterli değil. Geçen gün 350 mb ı gördüm bir an itibariyle

• Beğen
Tepkiler: pissed26
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıyordum ve N9 tanıtılınca işte yeni cihazım bu dedim. Ama biraz geç geldi ülkeye ve incelemeleri bekleyip fiyatı biraz düşsün derken destek sonlandı diye duyduk. Ve 3-5 ay sonra 920 ellerimde idi. 12/12/12'den itibaren.
Ben de aynı dertten muzdaribim. 32 gb yeterli değil. Geçen gün 350 mb ı gördüm bir an itibariyle
bende her zaman hafıza yönünden dert yandım 925 kullanmak istedim ama 32 lik denk gelmedi en azından sonraki lumialar harici kartlı gelir.

lost68

lost68

Üye
Lumia 525'e bi tek ben oy vermişim :D Lumia 520 alacaktım sonra vazgectim bekledim Baktım 525 cıkmış hemen aldım.ilk telefoumda nokia bi aralar iphone kullandım.Şimdi de Lumia kullanıyorum.Nokia ile Microsoftun boyle kötü bir cihaz çıkaracaklarını inanmadım.Bütün telefoncular Nokia battı yok bu devir android devri samsung devri falan diyorlardı.Dinlemedim Ve hiç bir teredütte kapılmadan aldım

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve ceza87
venusutarit

venusutarit

Üye
Lumia 525'e bi tek ben oy vermişim :D Lumia 520 alacaktım sonra vazgectim bekledim Baktım 525 cıkmış hemen aldım.ilk telefoumda nokia bi aralar iphone kullandım.Şimdi de Lumia kullanıyorum.Nokia ile Microsoftun boyle kötü bir cihaz çıkaracaklarını inanmadım.Bütün telefoncular Nokia battı yok bu devir android devri samsung devri falan diyorlardı.Dinlemedim Ve hiç bir teredütte kapılmadan aldım
525 kötü mü dedin yanlış mı anladım