Windows Phone 8 Developer Unlock

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun güle güle sömür. Yalnız bişey ekleyeyim. Cihazı Developer unlock yapınca her istediğinizi yapamıyorsunuz.

hiphop8: akşama bana pm'den hatırlat sana bir dosya yöneticisi vereyim inşallah çalışırsa harika bir sisteme kavuşursun.

hiphop8

Üye
hayırlı olsun güle güle sömür. Yalnız bişey ekleyeyim. Cihazı Developer unlock yapınca her istediğinizi yapamıyorsunuz.

hiphop8: akşama bana pm'den hatırlat sana bir dosya yöneticisi vereyim inşallah çalışırsa harika bir sisteme kavuşursun.

Teşekkürler hocam, sömürmeye devam. Akşama görüşürüz. :)

hiphop8

Üye
Bakalım deneyeceğim yemekten sonra. Çalışan olursa haber verir, hatta ekran görüntülerini atarım. :D

Edit: Angry Birds yüklendi ama açılmadı. Neet For Speed Hot Pursuit menüye kadar geldi fakat devamında attı. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bakalım deneyeceğim yemekten sonra. Çalışan olursa haber verir, hatta ekran görüntülerini atarım. :D

Edit: Angry Birds yüklendi ama açılmadı. Neet For Speed Hot Pursuit menüye kadar geldi fakat devamında attı. :D

olabilir zira o oyunların çoğu 480x800 çözünürlüğe göre optimize edilmiş.

hiphop8

Üye
Açıkçası daha fazla yükleme yapmak istemiyorum. Lumia yeni ya, içim elvermiyor yükle-kaldır olayına. :D Bakalım şöyle sağlam bir şey bulursam...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Açıkçası daha fazla yükleme yapmak istemiyorum. Lumia yeni ya, içim elvermiyor yükle-kaldır olayına. :D Bakalım şöyle sağlam bir şey bulursam...

akşama ben bir tane dosya yöneticisi bir tane de tweak paketi vereyim yüklenirse yorumlarını alırız:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen şimdi bu linkteki dosyayı kurmayı dene. Unique file browser bu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hiphop8

Üye
Tamam abi bekliyorum.

hiphop8

Üye
Error 0x81030120 :D

hiphop8

Üye
Napayım abi yüklenmiyor. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hiphop8

Üye
Ne zaman sonuçlanır acep...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir hafta da olur bir ay da bilemeyiz ki.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Ali kemal abi bu bahsettiğin dosya yöneticisi mi? :)

Üst Alt