Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

skynet

Üye
Aynen arka planda çalışmasına da izin verdim ama hala cansız

Bay H

Üye
ben bi canlılık farkedemedim

Eğer büyük karo ise görselde ki gibi şekil alıyor. fakat en küçük karo olduğunda ve şarkı başlattığınızda rengi yeşile dönüyor. Şarkıyı durdurduğunuzda ise eski arka plan haline dönüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

valla bende hiçbişi değişmiyo, şarkı çalsa da dursa da transparan renk sabit kulaklık resmi hep aynı karo boyutu da farketmiyor

skynet

Üye
Yoksa bu olay için gdr1 mi gerekli ?

Rainesto

Üye
Açılış hızı hala aynı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

arkadaşlar , Xbox Music windows phone 8.1 albüm kapağı nasıl koyulur şarkılara ??

4MaGuS

Üye
gdr 1 de çalışıyor ben kullanıyorum 8.1 de bilemiyorum ama

merhaba, Xbox Music de nasıl albüm kapağına fotoğraf koyabiliriz şarkıya nasıl fotoğraf koyabiliriz ?

byibo

Üye
merhaba, Xbox Music de nasıl albüm kapağına fotoğraf koyabiliriz şarkıya nasıl fotoğraf koyabiliriz ?
bilgisayar programından yapabilirsin arkadaşım türkçe dil destekli Mp3Tag'ı tavsiye ederim
Şarkıların bulunduğu klasörü seçip resim koymak istediğin şarkının üstüne gelip albüm,şarkı,sanatçı ismi gibi değişiklikleri düzenleyebilirsin

Tepkiler: skynet
eyvallah denicem çalışır mı ?

Bay H

Üye
Xbox Video'da güncellendi. Küçük hata gidermeleri ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme olduğu belirtiliyor.

skynet

Üye
Mixradio da ki müzik çaları ana ekrana kısa yol olarak ekledim bundan sonra bunu kullanırım hem ekolayzır ayarlarına da kısa yoldan ulaşılıyor
Artık xbox müzik ile hiç işim olmaz

dakamon

Üye
Xbox Video'da güncellendi. Küçük hata gidermeleri ve iyileştirmeler içeren bir güncelleme olduğu belirtiliyor.

Bu uygulama hala ne işe yaradığını görmedim. Siz gördünüz mü. Açıyorum programı bir şey çıkmıyor bomboş sayfa.