Yağız Ryan
Üye
Bir de bunu dene.Belki burada daha çok kullanıcıya ulaşırım arkadaşlar bir sıkıntım var Youmusıcden indirdiğim her müziğe farklı albüm oluşturuyor şarkısnın ismini giriyorum sonrada sfını giriyorum albüm kısmını boş bırakıyorum normalde öyle yaptıklarımda hepsi Bilinmeyen albume yonlendiriyordu fakat hepsine ayrı ayrı albüm açıyor ne önerirsiniz?
OlmuyorBir de bunu dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi geceler herkese ilk önce Konu lütfen kapanmasın Yaklaşık olarak 2-3 gün sonra internetin pek sık kullanılır hali olmadığı ve müzik ile vakit geçireceğim yere gidiyorum Sorunum buyuk.
Youmusıc, Musıctube, vs. vs. Uygulamaları denedim olmadı bir müzik indirdiğim zaman sıkıntı yok Ama 2. Müziği indirdiğim zaman farklı albüm açıyor gerçekten ne yapmam lazım bilmiyorum Yardım edin.
Windows 7 pcm sorun olurmu pekiBu mp3'ün içindeki albüm-sanatçı bilgisinden kaynaklıdır. Bilgisayara Mp3 tag programını indirip kurun. Ardından indirdiğiniz müzikleri bu program ile editleyin. Böylece hepsini tek albüme filan atarsınız düzenli olur müzik listeniz.
Windows 7 pcm sorun olurmu peki
Abi Xbox Music i diyorsun sanırım ama onu eşitlemeden önce WMP den belirlemiyor muyduk ? Windows Media Player dan yaniMix radyodaki gibi albüm kapağını nasıl yapıyoruz yapan varmı daha öncede sordum ama galiba yapan yok
Abi Xbox Music i diyorsun sanırım ama onu eşitlemeden önce WMP den belirlemiyor muyduk ? Windows Media Player dan yani
Bunun için bir sürü programlar var ama ben size albüm kapağı için kendimin de kullandığı mp3tag adlı programı öneririm, kendim de aynı programla albüm kapaklarını mp3'lerime gömüp telefona atıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar. Bilgisayardan yapmanız lazım bu işlemi.Bilgisayardanmı yapmam lazım yani tam bilmiyorum ki
Bunun için bir sürü programlar var ama ben size albüm kapağı için kendimin de kullandığı mp3tag adlı programı öneririm, kendim de aynı programla albüm kapaklarını mp3'lerime gömüp telefona atıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar. Bilgisayardan yapmanız lazım bu işlemi.
Kardeşim lütfen bana yardım et Xbox müzik çok lanet ve müziğe ihtiyacım var 2-3 gün so ra Net olmayan yere gidicem Ve müzik lazım olacak çok açık bir şekilde nasıl yapmam lazım bana yardımcı olurmusun lütfen mp3tagı nasıl kullanacağım hakkındaBunun için bir sürü programlar var ama ben size albüm kapağı için kendimin de kullandığı mp3tag adlı programı öneririm, kendim de aynı programla albüm kapaklarını mp3'lerime gömüp telefona atıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı şu ana kadar. Bilgisayardan yapmanız lazım bu işlemi.
Ne konuda yardım istiyorsun acaba?Kardeşim lütfen bana yardım et Xbox müzik çok lanet ve müziğe ihtiyacım var 2-3 gün so ra Net olmayan yere gidicem Ve müzik lazım olacak çok açık bir şekilde nasıl yapmam lazım bana yardımcı olurmusun lütfen mp3tagı nasıl kullanacağım hakkında
albüm yapmak derken tüm şarkıları bir klasörde toplamaktan mı bahsediyorsunuz?Mp3tagı kurdum sıkıntı yok fakat müzikleri nasıl bir albüm olarak yapıcam e nasıl telefona atıcam bilmiyorum
Evet ondan bahsediyorum ve birde telefonuma,nasıl atacağım onu bilmiyorum.albüm yapmak derken tüm şarkıları bir klasörde toplamaktan mı bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?