Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
Umarım 15'ine kadar gelir. Ben artık pek umutlanmıyorum. Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Insegnante Pnkyo

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben hala wp8 kullanıyorum ama sabrıma sağlık hala delirmeden bekliyorum :) tek temennim bayram tatiline çıkmadan gelmesi o kadar :) yoksa ha bugün gelmiş ha yarın çok da fifi elbet gelecek işte veled :)

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve skynet
beats

beats

Üye
Yeni bir bulguya göre Windows Phone 8.1'in yeni sürümü test edildiği görüldü.

"Newest operating system version in database is 8.10.14130.0 and was added 3 days 20 hours 47 minutes 21 seconds ago."

Cümlesinde geçen Windows Phone 8.1 sürümüne dikkat edin, Ayarlar>Hakkında>IS Sürümü menüsünden sürümünüzü kontrol edin farklı olduğunu göreceksiniz.

(Cümle sayfanın sonunda bulunuyor .)

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Gdr1 e kadar gdr1 geliştirmesi yapıyorlardır

Tost Makinası ile gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme verilmedikten sonra sürüm değişse ne yazar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güncelleme verilmedikten sonra sürüm değişse ne yazar

Güncelleme verildikten sonra yeni surum için uğraşırlarsa emin ol bir yıl sonra alırsın o guncellemeyi.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Tek kişilik ekiple çalışıyorlar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: blackss ve erhanercan
beats

beats

Üye
Gdr1 e kadar gdr1 geliştirmesi yapıyorlardır

Tost Makinası ile gönderildi.
Bizde bulunan sürümün yapı sürümü olduğunu, yerleşik klasör uygulaması ve büyük live tile içeren final sürümü olduğu düşünülüyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ilkten 24 haziran deniliyordu, olmadı.
sonra 4 temmuz denildi, olmadı
şimdi temmuzun ortası, 15'inde deniliyor bakalım. Bu istatisliğe göre olmayacak gibime geliyor gene.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve versino2
Dejavuex

Dejavuex

Üye
ne 24 haziran ne 4 temmuz nede 15 temmuz resmi bir açıklama değil di ki hâlâ neyn kafasındasınız ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, skynet ve ogzhnoTr
Bay H

Bay H

Üye
ilkten 24 haziran deniliyordu, olmadı.
sonra 4 temmuz denildi, olmadı
şimdi temmuzun ortası, 15'inde deniliyor bakalım. Bu istatisliğe göre olmayacak gibime geliyor gene.

İlk olarak 24 Haziran tarihi resmi bir tarih değildi yabancı kaynaklı bazı siteler ve ülkemizde ki pek çok site "yaşam döngü süresi" başlangıcını güncellemenin yayınlanacağı tarih olarak gördüler.

İkinci olarak, 4 Temmuz ve 15 Temmuz tarihleri bizlerin tahminidir ve kesinlik içermemektedir.

Olur veya olmaz, denk gelir veya gelmez sonuç olarak bu sadece bir tahmin :good:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit, Serhan ve ogzhnoTr
versino2

versino2

Üye
Hayatımızı beklemekle geçiyor :D Cyan çıktıktan sonrada Gdr1 i beklicez sonra da Gdr2 yi

evarietyw

evarietyw

Üye
herkes cyandan bahsediyo htcler ne zaman alacak acaba hiç bir bilgi yokmu

versino2

versino2

Üye
beklemek istemiyorsan iOS a geçmeni tavsiye ederim,WP nin daha çok yolu var
Wp yi bildiğim için aldım zaten 925 i beklerim yani sorun değil.Bi elma için üstelik herkesin elinde olan Bi elma hiç çekici gelmiyor bana açıkçası :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Wp yi bildiğim için aldım zaten 925 i beklerim yani sorun değil.Bi elma için üstelik herkesin elinde olan Bi elma hiç çekici gelmiyor bana açıkçası :D
Allah sabır versin o zaman :) o elma dediğin şu anda piyasada lider

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben maalesef WP8.1'den sonra mağazaya kart ekleyemedim.

Siz WP8.1 Preview'den sonra hiç kart eklediniz mi mağazaya? Eğer eklediyseniz nasıl?

Maxicep'teki konuları okudum ancak ben kart eklemek istediğimde ekrana bir kaç ödeme uygulaması geliyor Caesar Slot falan.

Umarım güncellemeyle kart ekleyebilir hale gelirim

Son düzenleme:

Üst Alt