Kod yazmayı sanırım kompozisyon yazmaya benzetiyoruz arkadaşlar
@kesasd Arakdaşımız burda olsada durumun nasıl olduğunu bide size anlatsa o zaman demezdiniz bir kaç özellik. Bide size şöyle söylim siz daha çok gördüğünüze göre konuşuyorsunuz. Yani nedir? İşte arka plan resmi bildirim çubuğu hızlı ayar e bide sürükleyerek kapatma... Sizin için sadece güncellemeyle gelen bunlar olduğu için haliyle beğenmiyorsunuz ama ciddi bir şekilde araştırdıysanız gerekli özeni gösterdiyseniz yakından takip ettiyseniz merak edip altyapısının ne olduğunu bir yerlerden okuduysanız aslında olayın sadece bir kaç görsel özellikten ibaret olmadığını anlayacaksınız. Ali Kemal abi bu forumda bu alt yapı ile çok yazı yazmıştı makale olarak. Eğer hepsini okuduysanız bunları bu gün söylemezdiniz bence. Çünkü 8.1 ile bir kere sistemin çekirdek yapısı üzerinde yoğunlaşılıp sistemi windows ile yüzde 90 civarında bir oranda birleştirdiler. bu oran yüzde 50 60 daydı. Bu çok önemli ve başarılı bir durum. Böyle bir şeyi yapmak demek sistemin taa ilk kodundan son koduna heerşeyi her satırı her komutu tek tek kontrolden testten geçirmek her hata da sistemi tekrar baştan kontrol etmek kodları tek tek elden geçirmek gerekiyor. Ben Mühendilik okuyorum örneğin bir ödev yaparken o ödevin hesabını belki 5-6-7-8-9 sayfalarca yazıyorsunuz hesaplıyorsunuz ama bi bakıyorsuuz ki bir değeri 11 alacağınıza 10,5 almışsınız ve o akdar sayfayı alın çöpe atın tekrar yapın ve bir ödevle uğraşmak belki günlerinizi alabiliyor. ufacık bir hata soruyu size baştan çözdürtüyor burada da aynı durum söz konusu. Benim ödevim bunların yazdığı kodlarda denizde kum tanesi misali. Ben Visual basic 6 programının bir dönem dersini de aldım kıytırık bir hesap makinesi yapacaz diye 6 7 arkadaş nasıl çabaladık ve ger.ekten bazı komutları çalışmayan çok basit belki win98 deki hesap makinesinden kat be kat kötü bir hesap makinesi uygulaması yapabildik. Bu işler gerekten zor gerçekten 8.1 ile sadece o dediğiniz 3-4 özellik gelmiş olsa emin olun burda en çok kükreyen laf söyleyen MS ye ben olurdum ama ben 8.1 ile güncellemenin hakkını verdiklerine inananlardanım.
Hee yeterlimi hayır kesinlikle yeterli bir andoridden daha çok özellikli olana kadar MS yi eleştriceğiz ve taleplerimizi hep buradan ve başka platformlardan yazacağız. İyi forumlar.
Bence senin verdiğin düşünce yerinde değil. MS böyle düşünmez yani bu çok yavan bir düşünce oldu. Ms elinden geleni yapıyor bunu da yukarıda yazdım olay bundan ibaret başka bir şeyden değil.