Güncelleme verilmedikten sonra sürüm değişse ne yazar
Bizde bulunan sürümün yapı sürümü olduğunu, yerleşik klasör uygulaması ve büyük live tile içeren final sürümü olduğu düşünülüyor.Gdr1 e kadar gdr1 geliştirmesi yapıyorlardır
Tost Makinası ile gönderildi.
ilkten 24 haziran deniliyordu, olmadı.
sonra 4 temmuz denildi, olmadı
şimdi temmuzun ortası, 15'inde deniliyor bakalım. Bu istatisliğe göre olmayacak gibime geliyor gene.

beklemek istemiyorsan iOS a geçmeni tavsiye ederim,WP nin daha çok yolu varHayatımızı beklemekle geçiyorCyan çıktıktan sonrada Gdr1 i beklicez sonra da Gdr2 yi
herkes cyandan bahsediyo htcler ne zaman alacak acaba hiç bir bilgi yokmu
HTC WP8 K.K. yorumunda bahsedilmiş.herkes cyandan bahsediyo htcler ne zaman alacak acaba hiç bir bilgi yokmu
Arkadaşlar bugün Htc Türkiye ile görüştüm 8.1 güncellemesi ağustos ayında yayınlanacak dedi.
Wp yi bildiğim için aldım zaten 925 i beklerim yani sorun değil.Bi elma için üstelik herkesin elinde olan Bi elma hiç çekici gelmiyor bana açıkçasıbeklemek istemiyorsan iOS a geçmeni tavsiye ederim,WP nin daha çok yolu var

Allah sabır versin o zamanWp yi bildiğim için aldım zaten 925 i beklerim yani sorun değil.Bi elma için üstelik herkesin elinde olan Bi elma hiç çekici gelmiyor bana açıkçası![]()
o elma dediğin şu anda piyasada liderPiyasa lideri yapanlarda marka delisi insanlar bunuda unutmamak gerekir.Allah sabır versin o zamano elma dediğin şu anda piyasada lider