Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bana kalırsa konu kilitlenip güncelleme başladığında tekrar açılmalı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Windows Phone 8.1 yayınlanma surecinde diye başlık değiştirilirse kilitlenmesine gerek kalmaz bence

neyle gönderildiyse gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bakın aslında bu konuyu kilitlemiştim.
Ancak güncellemeye ilişkin benzer nitelikli haberler altında aynı şeyler konuşulduğu için geri açarak bu konuyla birleştirdim.

Eğer çoğunluk hemfikir ise konuyu burada noktalayalım.
Kimse de gelecek olan güncelleme hakkında konuşmasın bundan sonra.
Geldiği zaman konusunu açarız. Olur mu?

Bencede en mantıklısı,
Çünkü sonu belirsiz bi konunun olmaması gerekli dışardan alınan duyumlarla.
Millet sapıttı baksana

Başkaları açsa belirsiz bi konu,anında kilitlenir.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

blackcemre

Üye
resmi bir kanıt

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Bay H

Bay H

Üye
Bencede en mantıklısı,
Çünkü sonu belirsiz bi konunun olmaması gerekli dışardan alınan duyumlarla.
Millet sapıttı baksana

Başkaları açsa belirsiz bi konu,anında kilitlenir.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Öncelikle şu başkası açsa kesin kilitlerdiniz durumuna bir açıklık getirelim.

Windows Phone 8.1 Dev. Pre. yayınlanacağı zaman konu kargaşası çıkmaması adına bir tane üst konu oluşturuldu ve sonrasında gereksiz mesaj atılmaması adına kilitlendi. Ancak Dev. Pre. yayınlandığı gün başka bir konu açıldı ve ilk yapılan üst konu yerine üyenin açtığı konu üst konu oldu ve oradan devam edildi. Kısacası keyfi bir konu kilitleme durumu yok.

İkinci kısıma geçecek olursak, ülkemizde dahil birkaç ülkede daha bu güncelleme belirli kullanıcılar için yayınlanmış durumda buna ister inanırsınız ister inanmazsınız(genel bir durum) sizlerin bileceği iş ancak bu olay net ve bizim görevimiz de bu çıkan haberleri en net ve hızlı şekilde kullanıcılara ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu hafta içerisinde Hindistan,İspanya,Fransa,Tayland ve hatırlayamadığım bazı ülkelerden güncelleme yayınlanma tarihlerine dair haberler geldi. Sorum şu; tüm bu haberler için ayrı ayrı konu mu açılmalıydı yoksa şuanda olduğu gibi kargaşa çıkmadan herkes tek bir konudan mı bilgilendirilmeliydi?

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, pirenuri, yunus-emre-6606 ve 5 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu bölüm de sistem yeni ve eksiklikleri olduğu düşünüldüğü için bu güncelleme gelsede hemen bi sonraki beklenecek ve bu tartışmalar da bitmeyecek

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konu başlığı şimdi uygun oldu teşekkürler

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Haftaya bugün bence güncellemeyi almaya başlayacağız üst seviye cihazlardan başlayıp kaynak falan yok sadece öyle tahmin ediyorum :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
630 alan varmı acaba neler farklı?

İman Gücü ile gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En başından beri söylüyorum 15 Temmuz olacak inşallah

emz

emz

Üye
Arkadaşlar her yere yazıyorum hepiniz dikkat edin. Eğer güncellemeyi sabırsızlıkla bekleyeniniz varsa, biz black bekleyenler alışkınız tabi, geri kalanlarınız şunu bilin ve boşa tartışmayın.
Artık satın alma bittiği için eğer güncelleme gelecekse ondan önce tüm NOKİA adına çıkarılmış yazılımların adı ne zaman değiştirilmiş olursa işte o zaman yayınlanacak. Ve bu işlem hala sürüyor. O yüzden beklemeye devam. Tartışmayalım lütfen. ;)

Telgrafla gönderildi.

Ben hala bu dediğimin arkasındayım. Bence değerlendirin. Süreyi ona göre ayarlayın. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında burada biraz da Nokia Türkiye de bitiyor iş güncelleme gelince diyeceksin ilk ülkelerden biri olacağız cortana gibi özellikleri de alacaksın satmayacaksın Nokia bizi kaybedemez çok hızlı tüketiyoruz müthiş kar ediyorlar ama bu firma distribütörlüğü bıraksa eller ovuşturulur başkası kapar birlik yok ki

serinaga

serinaga

Üye
Bence konunun kapanması iyi olmaz, bu defa sürekli ya yeni bir konu yada diğer konularda ister istemez bilgi kirliliğine neden olur, bu nedenle konu açık kalmalı diye düşünüyorum ve tüm arkadaşlara sakin olmaya davet ediyorum, saygılar sevgiler ...
@bulutsuzgece

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bence çok saçma eğer 15 inde gelecekse ki bence ole olacak ama neden 24 unden sonra dediler bari 14 temmuz deselerdi insanlar tamam derdi 24 ne alaka yani

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
15 bence çok geç hazır hızlı başladılar hızlı bitirsinler 625 taylandda başladı.

İman Gücü ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Öncelikle şu başkası açsa kesin kilitlerdiniz durumuna bir açıklık getirelim.

Windows Phone 8.1 Dev. Pre. yayınlanacağı zaman konu kargaşası çıkmaması adına bir tane üst konu oluşturuldu ve sonrasında gereksiz mesaj atılmaması adına kilitlendi. Ancak Dev. Pre. yayınlandığı gün başka bir konu açıldı ve ilk yapılan üst konu yerine üyenin açtığı konu üst konu oldu ve oradan devam edildi. Kısacası keyfi bir konu kilitleme durumu yok.

İkinci kısıma geçecek olursak, ülkemizde dahil birkaç ülkede daha bu güncelleme belirli kullanıcılar için yayınlanmış durumda buna ister inanırsınız ister inanmazsınız(genel bir durum) sizlerin bileceği iş ancak bu olay net ve bizim görevimiz de bu çıkan haberleri en net ve hızlı şekilde kullanıcılara ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu hafta içerisinde Hindistan,İspanya,Fransa,Tayland ve hatırlayamadığım bazı ülkelerden güncelleme yayınlanma tarihlerine dair haberler geldi. Sorum şu; tüm bu haberler için ayrı ayrı konu mu açılmalıydı yoksa şuanda olduğu gibi kargaşa çıkmadan herkes tek bir konudan mı bilgilendirilmeliydi?

Bence biraz sakin ol arkadaşım,
Bu forumda yıllardır takipteyim,ama net olan şeylerin paylaşımındayım.
Senden daha iyi aşinayım.
Relax
Özgür arkadaşımız gereken yorumu yaptı ve dûzenledi,
Bugüne kadar kaç konu kilitledin :)

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Son düzenleme:

Üst Alt