Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çoğu bitti azı kaldı arkadaşlar,dayanın lumiacılar:)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu ay gelecekmi acaba :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
in this summer dediler, summer da Ağustos'ta bitiyor. İnşallah Temmuz'dan bahsetmişlerdir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sezen aksu demişi ya zaman sadece birazcık zaman

edta28

Üye
arkadaşlar güncellemeyi bende bekliyorum ama aklıma bazen takılmıyor değil gelse ne değişecek bi android veya ios gibi olmayacak değilmi eski güncellemelere bakın ben 2 yıldır 920 kullanıyorum telefonu 3 kere servise gönderdin bir defada değişim oldu hep nokia kullandım yıllarca bu sefer farklı olsun diye telefonu değişebilirim ama asla wp almam ha stabil bilmem ne şu veya bu iphone da stabil değilmi. bakın microsofta yaptığı tüm telefonlar hepsinde mutlaka sorunlar var mesela wp7 yakında desteğini çekiyor adamlar aldığına bin pişman bence microsoft bu işi bilmiyor microsoft pişmanlıktır ama nokia zamanında android telefon çıkarsaydı bizde böyle uğraşmazdık bu durumlara düşmezdik guncelleme gelsin veya gelmesin hep bişey eksik olacak asla pazar payı yukselmeden microsoft adam olmayacak oda 2018 de % 10 diyorlar gerisini siz düşünün

fraps34

Üye
wp8.1 yüklü telefonumu sadece alo demek için kullanıyorum teşekkürler ms

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yav ekran parlaklığını manual yapabilme haricinde beni çok etkilemeyen bir güncelleme olacağı kanaatindeyim

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yav ekran parlaklığını manual yapabilme haricinde beni çok etkilemeyen bir güncelleme olacağı kanaatindeyim
Şarj suresi ve ısınma hariç,
1)Hızlı ayarlarda şebeke,
2)Manuel Parlaklık,
3)Kamera iyileştirmeleri.

lost68

lost68

Üye
Alın bari konferansı izleyin :D

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar güncellemeyi bende bekliyorum ama aklıma bazen takılmıyor değil gelse ne değişecek bi android veya ios gibi olmayacak değilmi eski güncellemelere bakın ben 2 yıldır 920 kullanıyorum telefonu 3 kere servise gönderdin bir defada değişim oldu hep nokia kullandım yıllarca bu sefer farklı olsun diye telefonu değişebilirim ama asla wp almam ha stabil bilmem ne şu veya bu iphone da stabil değilmi. bakın microsofta yaptığı tüm telefonlar hepsinde mutlaka sorunlar var mesela wp7 yakında desteğini çekiyor adamlar aldığına bin pişman bence microsoft bu işi bilmiyor microsoft pişmanlıktır ama nokia zamanında android telefon çıkarsaydı bizde böyle uğraşmazdık bu durumlara düşmezdik guncelleme gelsin veya gelmesin hep bişey eksik olacak asla pazar payı yukselmeden microsoft adam olmayacak oda 2018 de % 10 diyorlar gerisini siz düşünün
android telefonlarının hepsi güncelleme aldımı yani çıkan u kit katı bana onu söyleyin 920 s3 ile aynı zaman civarında çıkan bir telefon ve hala güncellemeye almaya devam ediyor s3 belki almıştır aldımıda bilmiyorum ancak s2 kit katı aldımı hiç sanmıyorum birde böyle düşünün o övdüğünüz diğer sistemlerde bir yerden sonra telefon güncellemeyi kesiyor yakında ios 8 geliyor bakalım o hangi telefonlara gecelecek alamayan bir sürü teleofon olacağına eminim mesela 4s ler bitti tamamen
Şarj suresi ve ısınma hariç,
1)Hızlı ayarlarda şebeke,
2)Manuel Parlaklık,
3)Kamera iyileştirmeleri.
4)telefonda ani takılamalar gidip stabilleşme gelicek bence en önemlisi bu (şuan bazen sorunlar çıkıyor)
5)kablosuz ekran paylaşımı mycrift mı neydi adı
6)usb ayarları usb ile internet paylaşımı
7)ekelayzır otomotik modu

versino2

versino2

Üye
930 da çıktığına göre Cyan bu hafta başlar herhalde

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Bugün turkcell de 630 u biraz inceledim. Parlaklık modunda değişiklik yok orta düşük yüksek ayarları var. Klavye tahminleri yine aynı değişmemiş. Pil konusunda yorum yapamıyorum çünkü onun için en az bir hafta gerekli. Açıkçası pek fark göremiyorsunuz cyan da ayarlara usb ayarları eklenmiş ayrıca. Wp 8.1 in aynısı gibi bişe. Kamerada iyi çekim kalitesi mevcut ama çok az şekilde sararma var. Yani algoritmalar kusursuz değil.

...decode...

...decode...

Üye
Bugün turkcell de 630 u biraz inceledim. Parlaklık modunda değişiklik yok orta düşük yüksek ayarları var. Klavye tahminleri yine aynı değişmemiş. Pil konusunda yorum yapamıyorum çünkü onun için en az bir hafta gerekli. Açıkçası pek fark göremiyorsunuz cyan da ayarlara usb ayarları eklenmiş ayrıca. Wp 8.1 in aynısı gibi bişe. Kamerada iyi çekim kalitesi mevcut ama çok az şekilde sararma var. Yani algoritmalar kusursuz değil.
Lumia 630'da parlaklık modunda değişiklik olmamasının sebebi ışık sensörü olmaması diye biliyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lumia 630'da parlaklık modunda değişiklik olmamasının sebebi ışık sensörü olmaması diye biliyorum.
olabilir ben incelediğimde otomotik modu yoktu ayrıca ekran kısmını fotograflara özel parlaklık ayar seçeneği vardı

skynet

Üye

Manuel ekran parlaklık ayarı ekran ayar menüsü altında bulunuyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Sanırım bahsettiği otomatik mod değil ekran ışığının en aza indirmesi ya da kapatılabileceği söylenmişti ondan bahsediyor. Ayrıca klavyenin tahmini yine aynı ama tahminleri swipe (kaydırma modlu klavye) klavyeye aktarılmış, tuşlara tek tek basınca kötü tahmin ediyor ama swipe klavyede hala çok iyi tahmin ediyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sanırım bahsettiği otomatik mod değil ekran ışığının en aza indirmesi ya da kapatılabileceği söylenmişti ondan bahsediyor. Ayrıca klavyenin tahmini yine aynı ama tahminleri swipe (kaydırma modlu klavye) klavyeye aktarılmış, tuşlara tek tek basınca kötü tahmin ediyor ama swipe klavyede hala çok iyi tahmin ediyor.
630 da kararlı sürüm olamdığı için herşeyin ondaki gibi olmasını bekleyim farklılıklarda olabilir

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben mesela swipe kullanmıcam ve benim gibi birçok kullanıcı da vardır,onun için klavye tahminlerinin düzelmesi gerekir

beats

beats

Üye
ben mesela swipe kullanmıcam ve benim gibi birçok kullanıcı da vardır,onun için klavye tahminlerinin düzelmesi gerekir
:) Elbette düzelmesi gerekli ben de swipe kullanan biri değilim arada iki çizik atıyorum o yaptığım denemeler itibariyle aldığım sonuçtu, bir de swipe klavyeyi açık kapasak kullanışlı olurdu gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ArMaGeDdOn_87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
:) Elbette düzelmesi gerekli ben de swipe kullanan biri değilim arada iki çizik atıyorum o yaptığım denemeler itibariyle aldığım sonuçtu, bir de swipe klavyeyi açık kapasak kullanışlı olurdu gerçekten.
zaten açma kapama var klavye kısmına girdiğinizde türkçe seçeneği kısmının en alttaki seçeneği kapatırsanız kapanıyor

Üst Alt