8.1 ile Cyan ı karıştırıyor diyenler Cyan güncellemesi gelecek temmuzun ilk 2 haftası 8.1 değil Cyan gelecek ve 1520 ye başlamış çoğu forumda 1520 sahipleri geldi diyor
Arkadaşlar şimdi gelicek bu güncelleme de 8.1 olmıcak mı yani ben 8.0'dayım hala pre sürümü yüklemedim 8.1 tam sürümü bekliyorum şimdi bu gelicek güncelleme sadece cyan mı 8.1 olmıcak mı? kafam iyice karıştı ?
Arkadaşlar şimdi gelicek bu güncelleme de 8.1 olmıcak mı yani ben 8.0'dayım hala pre sürümü yüklemedim 8.1 tam sürümü bekliyorum şimdi bu gelicek güncelleme sadece cyan mı 8.1 olmıcak mı? kafam iyice karıştı ?
haberin uydurma oldugunu düşünmeye başladım . Birçok forum sitesinde topu topu 3-5 kişiye gelmiş(gelen kişiler aynı forumda yazmış geldi diye) diğer forumlarda 1520 kullananlara ise gelmemiş güncelleme
haberin uydurma oldugunu düşünmeye başladım . Birçok forum sitesinde topu topu 3-5 kişiye gelmiş(gelen kişiler aynı forumda yazmış geldi diye) diğer forumlarda 1520 kullananlara ise gelmemiş güncelleme
Paylaşılan iki fotoğrafa da baktım "i" sembolünün olduğu yere odaklandım, Lumia Cyan yazan ekran alıntısında i sembolü net değil bir pürüz var üstünde ayrıca kalınlaşmış diğerinde ise net ve "İlkeler ve Anlaşmalar" başlığı altındaki özelliklerin versiyonunda hiç değişme yok bu da bana mantıklı gelmedi. Neyse siz de inceleyin bana bir oynama var gibi geldi.
Mr.H' nin paylaştığı:
Doğru da olabilir ben kesin konusmuyorum reis zaten , sadece garibime gitti yani ben wp haberlerini normalde 2 forumdan inceliyorum forumlardan birisi burası. incelediğim iki forum sitesinden de kimseye güncelleme gelmemesi ilginç geldi bana sadece.
Güncellemeyi aldığını belirten bir kullanıcıdan istediğim ekran görüntüsünde (ayarlar>ekran) hala Lumia Parlaklık profilinin aktif olmadığı dikkatimi çekti. Bu işte bir ilginçlik var ya hayırlısı