ardacumhur
Üye
lehçe,rusçayı beklemiyordum
Polonya'da çok fazla Windows Phone cihaz kullanılıyor, ayrıca sızıntılardan birkaçı da Polonya sitelerinden geldi. Windows Phone ile ciddi derecede ilgileniyor Polonya.
lehçe,rusçayı beklemiyordum
3.kolon,bildirim merkezi nerde acaba,gelmeyecekmiydi?
O lumia 520 videosunda yanıp sönen şey sensor değil ya. Sensorun resmini çektim ama oyle yanıp sonmuyordu

Lumia 520 videosu sahte çıktı.
Gerçeği az önce Lumia 920 üzerinde görüntülendi.
Sanırım biraz geriden takip ediyorsunuz
Haber - Windows Phone 8.1 Geliyor | Sayfa 50 - MaxiCep
biliyorum. Sensor yazılımsal olamaz ki zaten videoymuş ama videoyu oynatıyor madem ekrana dokunuyor olmaması lazım yoksa video şeyi çıkar. Ama bazen elini yaklaştırdığındada okuyor ekran. Kafam iyice karıştı .s

Lumia 520'deki videonun sahteliği pek çok yönden kesinleştiği için çok fazla kafa yormaya gerek yok bence
Biz gerçek sızıntılar üzerinden yeni gelecek özelliklere bakalım.
Tamamdır sizden hızlısı mezardaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
WP8.1'li Lumia 920 görüntüsü geldi!
Bu videoda kameraya yakalanan bazı noktalar :
· Hızlı Arama
Windows Phone’daki eksikler listesindeki özelliklerden biri daha gideriliyor. Ekleyecek fazla bir şey yok. Hızlı arama özelliğine “arama” live tile’ına tıklandığında erişilebiliyor. Simgeye tıklayınca Hızlı Arama ve Geçmiş ekranları sizi karşılıyor.
· Internet Explorer
İnternet Explorer ayarları içerisinde Data Sense’in de yer aldığı görülüyor. Yine ayarlar içinde “Okuma Görünümü (Reading View)” diye bir ayar göze çarpıyor. Siteler için Şifre Yöneticisi (Password Manager) özelliği de unutulmamış.
· Takvim
Hafta ve Yıl Görünümünün yanı sıra bazı ek özelliklerle daha detaylı hale getirilmiş.
· Battery Power Sense
Sisteme bir başka büyük eklenti olan Battery Power Sense modülü, detaylı batarya istatistiklerini görüntülemeye yarıyor.
· Fotoğraflar
Artık Fotoğraflar kısmını açar açmaz Tüm Fotoğraflar albümüne yönlendiriliyorsunuz.Aynı zamanda Facebook & OneDrivealbümleri de “Online Albümler” altında konumlandırılmış.
· Storage Sense
Depolama ayarları artık Storage Sense olarak adlandırılıyor ve size telefonunuzdaki unsurların (müzikler, videolar, fotoğraflar, uygulamalar, indirmeler vs) nerede depolanacağını belirleme imkanı sunuyor (Dahili hafıza veya SD Kart).
· Pod Yayınları
Müzik ve video desteği gelmiş.Bing’in organizatörlüğünde yayın arayıp abone olabiliyorsunuz.
· Ekran Aktarma
Wireless ve USB bağlantı ile telefonun ekranını TV veya Monitöre aktarma imkanı da kesin olarak 920 üzerinde görüntülenmiş oldu.
· Ayarları Eşleme
Artık temanızı, şifrelerinizi ve internet explorer verilerinizi Uygulama ayarları üzerinden online olarak eşleyebiliyorsunuz.
@Sensation @papakudioflu @Mr.H @pirenuri @Esendağlı @OttomaN TigeR
artık sadece okurum 

Demek ki bu MWC de 8.1 li bi lumia verilecek ki bunlar böyle sızıntı videoyu yayınlıyorlar.![]()
![]()

Arama yaparken çek double tap kapalı olabilir.O lumia 520 videosunda yanıp sönen şey sensor değil ya. Sensorun resmini çektim ama oyle yanıp sonmuyordu
Artık Çift Tık Açık Olduğu İçin Sürekli Yanıp Sönüyor KardeşimArama yaparken çek glance özelliği olmadığı için kapalıdır normalde.

Kimsenin dikkatini çekmedi galiba. Eleman göstereceği bütün özellikleri başlat ekranına pinlemiş.
Uygulama listesinde ne saklıyorlar acaba![]()

Artık Çift Tık Açık Olduğu İçin Sürekli Yanıp Sönüyor Kardeşim![]()
Biri yazdıklarımı görüyormuş hahah
Düzeltelim eyvallah 
Arama yaparken çek glance özelliği olmadığı için kapalıdır normalde.
Bişey Değil Rica Ederim KardeşimBiri yazdıklarımı görüyormuş hahah
Düzeltelim eyvallah
![]()

zannetmiyorum. Bence uygulama listesinde görünüm ayarları ve kişiselleştirmeler yapıldı ve hepsini bir seferde vermek istemiyorlar. O yüzden de gizlemişler. Zaten yarın konuyu guncelleyeceklerini de haberde belirtmişler.Hımmm Cortana orada olabilir mi diyorsun yani![]()