Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
:aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::bakim:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yorumlar konu dahilinde devam etsin arkadaşlar.
Karşılıklı tartışmaya girmemeye dikkat edelim.
Anlayışınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
cortana geldiğinde insanlar "telefonla konuşmak" kelime grubunu ne kadar yanlış anladıklarını farkedecekler..

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ekran görüntüsünde "How I met Your Mother" yazıyor ve solunda Youtube sağında Music player.Eğer o satırı medya satırı olarak sayarsak windows 8.1 de video oynatma kodekleri arttırılmış olacak ve Video müzikten ayrılmış olacak gibi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekran görüntüsünde "How I met Your Mother" yazıyor ve solunda Youtube sağında Music player.Eğer o satırı medya satırı olarak sayarsak windows 8.1 de video oynatma kodekleri arttırılmış olacak ve Video müzikten ayrılmış olacak gibi :hmmm
video ve müzik Abd'deki kullanıcılarda ayrıldı bile. Burada da,paylaşmıştık. Xbox müzik ve Xbox video oldu.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar benim ekranda piksel yanması olmuş ekranında altındaki mesajlardaki o gönder tuşu olan yuvarlaklar ekrana kazınmış garantiye versem değişim yaparlar mı ekranı

Serhan

Serhan

Üye
Büyük canlı kutucuk nasıl olacak acaba ? Ekran görüntüsü Varmı henüz ?

efeler12

efeler12

Üye
3 kolon gelmez denmiş ben gene deşicem ama belli olmaz bence bu hack vs hep onun için çıktı,1520m de de 3. Kolon görülmüştü sanırım eğer o 5" den küçükse ve 3 kolon olursa bize de gelecek sonuç olarak

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
3 kolon gelmez denmiş ben gene deşicem ama belli olmaz bence bu hack vs hep onun için çıktı,1520m de de 3. Kolon görülmüştü sanırım eğer o 5" den küçükse ve 3 kolon olursa bize de gelecek sonuç olarak
1520 yi es geç 920 de de 3. kolon görüldü diye hatırlıyorum ben :hmmm

HeroMR

HeroMR

Üye
Lumia 625 4.7 inch ama ekran çözünürlüğü yetmiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hackle yaparız sakin :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

??

csH

csH

Üye
hangi telefon o

KenanK

KenanK

Üye

bu seçenekler eklenecek sanırım.

fraps34

Üye
Yukarıda ki L920 fotoğrafı tamamen sahtedir . Çünkü L920 nin ortasında ki Windows logosu ışığı L925 gibi bağımsız değildir. Tek bir led lamba ile tüm alt ışıklar yanar. Yazılımla istediğiniz tek bir logoyu yakamazsınız :)

Son düzenleme:
csH

csH

Üye
Yukarıda ki L920 fotoğrafı tamamen sahtedir . Çünkü L920 nin ortasında ki Windows logosu ışığı L925 gibi bağımsız değildir. Tek bir led lamba ile tüm alt ışıklar yanar. Yazılımla tek bir logoyu yakamazsınız :)
o hackli l920 dir ona bakarsan 3. kolon da yok 920de sadece Windows logosuna mı takıldın :D

Üst Alt