beats
Üye
İe nin html5 testi yaptrınca androide göre berbat haldeyiz diye biliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
son stabil durum bu direkt sistem olarak ama chrome, firefox, opera daha fazla alıyor tabi
İe nin html5 testi yaptrınca androide göre berbat haldeyiz diye biliyorum.
şuan chromoxdan yazıyorum yni güncellemeyle mükemmel olmuş tr dil eklenmiş desteklenen site sayısı artmış tek eksik başlangıca site ekleme kalmışucbrowser , Nokia Xpreess ?"
evet 340'a yakın puan alıyorum. Fakat puanlama listesini kontrol ederseniz kapalı bir işletim sistemi olan windows phone ie10 mobile tarayıcısında güvenlikten 20puan kırpılmış.İe nin html5 testi yaptrınca androide göre berbat haldeyiz diye biliyorum.

audiotica 4 bence en iyisiolabilir yüklenenleri direk kitaplıklara atabilir belki. ben şu an mp3finder kullanıyorum ama mağazadan kaldırılmış gayet güzel bir indirme programıydı halbuki
audiotica 4 bence en iyisi
evet 340'a yakın puan alıyorum. Fakat puanlama listesini kontrol ederseniz kapalı bir işletim sistemi olan windows phone ie10 mobile tarayıcısında güvenlikten 20puan kırpılmış.
Ayrıca ie11 mobile ile bu puanın 380-400 civarına çıkacağını tahmin ediyorum.

o değerlerin benim gözümde bir anlamı yok. Ama İE11'de OpenGL desteği olacağı biliniyor. Bu da 2D/3D grafik desteği demektir. html5test'in OpenGL puanı 25.zaten o değerleri 8.1 ile yükseltmezlerse yuh olsun onlara![]()
Kutu kutu penseler olabilir![]()
aslında iki üç gündür gmd kullanıyordum mecburen. Bugün telefon elime geçti geri. Hız'ın alışkanlığı da kötü denek ki
şu wp'nin menü geçişler yok mu 
gmd elite kullanmadın galibaolabilir![]()
aslında iki üç gündür gmd kullanıyordum mecburen. Bugün telefon elime geçti geri. Hız'ın alışkanlığı da kötü denek ki
şu wp'nin menü geçişler yok mu
![]()

GMD Elite satışa çıkmadığı için kullanamaması doğalgmd elite kullanmadın galiba![]()

gmd elite kullanmadın galiba![]()
bu arada bir önceki telefon s4'tü