Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: goktas19, beats, Sensation ve 5 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekranın en üstündeki tema renkli küçük nokta bu ekranın birden fazla sayfadan oluştuğunu gösteriyor.

yunusiyunus

Üye
acaba wp8.1de Windows 8.1 gibi ekranı ikiye bölüp kullanabilir miyiz.dün o özelliğin farkına vardım çok hoşuma gitti

Lobin12

Lobin12

Üye
arka plan renklerinide değiştirme ozelliğide geliyo anlaşılan.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Arka plana siyah ve beyazdan başka renklerde seçilecek heralde en son resimde bu da görülüyor ;)

Rainesto

Rainesto

Üye
Müzik dinledikden sonra şu ses tuşuna basınca müzik orda duruyor oda düzelse

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ama bu resimde 3. kolon yok. hangi cihazcan çekildi bilmiyorum ama hepsine 3. kolon desteği gelmeyecek demek ki. Seçmelide olabilir tabi.

dakamon

dakamon

Üye
ÜStteki mavi nokta kortana olabilirmi acaba. İlk aklıma gelen o oldu aslında. Sanal tuşlarda gelmiş :) Bu sömestır tatili çok haraketli ve heyecanlı geçecek :D Ya bide bunlar güzel şeyler de hepi topu 3 4 farklı özellik getirip güncellemeyi bunlarla tamamlayacaklarından korkuyorum :( istiyorum ki versinler böyle birsürü özellik.Yok ya kortana olmadığına kanaat getirdim kendi telefonumda da ses kısma tuşuna basınca üstten açılan ses barı aşağı iniyor ya indiğinde o bi TEPSİ vardı ya :D üzerinde saat şebek sinyali falan olan kısmı tamamen kapatıyor :) Kortana nın simgesi de orada olacaktı sanırım. O yüzden dediğiniz gibi bu nokta başka bir şey :)

Bay H

Bay H

Üye
ÜStteki mavi nokta kortana olabilirmi acaba. İlk aklıma gelen o oldu aslında. Sanal tuşlarda gelmiş :) Bu sömestır tatili çok haraketli ve heyecanlı geçecek :D Ya bide bunlar güzel şeyler de hepi topu 3 4 farklı özellik getirip güncellemeyi bunlarla tamamlayacaklarından korkuyorum :( istiyorum ki versinler böyle birsürü özellik.Yok ya kortana olmadığına kanaat getirdim kendi telefonumda da ses kısma tuşuna basınca üstten açılan ses barı aşağı iniyor ya indiğinde o bi TEPSİ vardı ya :D üzerinde saat şebek sinyali falan olan kısmı tamamen kapatıyor :) Kortana nın simgesi de orada olacaktı sanırım. O yüzden dediğiniz gibi bu nokta başka bir şey :)
Ali Kemal abinin ikinci mesajında açıklaması var dostum :bigstar:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Ali Kemal Abi bu görsel de dünkü gibi montajla ekranla birleştirip yapılmamış değil mi;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 mevcut en son yapı numarası:
8.10.12299.0

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, PureFood ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
3.kolon desteği yok ama sanal tuşlar var. Küçük ekranlı yeni telefon geliyor olabilirmi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
arka plana dikkat et

Fark ettim arkaplanı da montajla o da halledilebilir sonuçta :D

Arka planda renk değiştirmek gerçekten güzel olacak - sanırım arkaya resim koymak mümkün olmayacak ama rengi belirlemekte iyidir :)

PureFood

PureFood

Üye
İnşallah kilit ekranına gif ekleme ya da uygulama içinden hareketli resim ekleme özelliği olur. Örnek olarak kilit ekranında hareketli hava durumu grafikleri.

HeroMR

HeroMR

Üye
En önemlisi sd karta uygulama kurma gelecek mi ve bu güncelleme bize gelecek mi :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
En önemlisi sd karta uygulama kurma gelecek mi ve bu güncelleme bize gelecek mi :D

heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki :s

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, kaygisiz43, Lobin12 ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
Tom amca son paylaşılan ekran görüntüsünün de sahte olduğunu belirtmiş,bu işin sonu nereye varacak hayırlısı:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ko4fun

ko4fun

Üye

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, OttomaN TigeR, goktas19 ve 3 diğerleri

Üst Alt