Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Beyler Bayanlar ,ayrılmış ses kontrolü

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Mia Alfanso, ademoz05 ve 3 diğerleri

dakamon

dakamon

Üye
hiç,belli olmaz cidden gdr3 geliştiricilere ekim gibi gelmişti hatırlıyorum
Umarım inşallah erken gelir çok isteriz bunu ama şöyle söylim nokia 8.1 li lumiaları şubat 27 de tanıtmadan vermezler diye düşünüyorum. Bu işin kaymağını önce nokia ya yedirtirler sonra yayınlarlar.
Beyler Bayanlar ses kontrol
Köşedeki ayarlar simgesi de bize ayarlara hızlı bir eşim olacağını gösteriyor sanırım :) çok basit ve aşırı sade bir görüntü biraz da cafcaflı yapabilirlermiş :)

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
dakamon

dakamon

Üye
Konuya ilgi azalmış :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyler Bayanlar ,ayrılmış ses kontrolü

Kontrollerden biri zil sesini ayarlamaya yararken, diğeri uygulamalar ve medya seslerini ayarlamaya yarıyor.
Ayar penceresinde ayrıca "ekran görüntüsü alırken çıkan sesi" de kapatıp açabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, PureFood ve Bay H
dakamon

dakamon

Üye
Sağ alttaki ayar simgesi sanırım ayarlardaki ses ayarına götürecekmiş dokununca. Yani daha detaylı ayar yapmak istersen bi kısayol gibib ir şey olacak ses ayarları için :)

PureFood

PureFood

Üye
haberler güzel...

braayn

braayn

Üye
olumlu haberler gelmeye başladı şu sd karta uygulama kurma olayı ile ilgili de sızıntı fotoğrafları gelsede görsek :)

YkPkY

YkPkY

Üye
işin temelini iyice çincilere vermişler.

dakamon

dakamon

Üye
işin temelini iyice çincilere vermişler.
Ucuz işçi düşük vergi nedeniyle çoğu firma çine fabrika açıyor orada üretim yapıyor ya herhalde o fabrikalardaki mühendisler yada çalışanlar bu görüntüleri sızdırıyorlar.

yunusiyunus

Üye
zil sesi miktarı 30 da şu 10 u anlamadım arama sırasında gelenin ses miktarı değil mi orda ne işi var

yunusiyunus

Üye
belki ama 10 sekmesi çok az alarm için

YkPkY

YkPkY

Üye
ilki bildirim,ortadaki müzik,en alttakide mute

smltrl

Üye
Kilit ekranında çıkan bildirim sayısının sınırsız olması lazım 5 uygulama çok az gerçekten

tapatalk

tapatalk

Üye
ben sizin yerinizde olsam gider iphone alırım. ben android kullanıyorum ama hepsi hikayeymiş. yani paraya kıyıp alacan ayfonu. wp android falan sorun yuvası basacan parayı alacan ayfonu

Üst Alt