OnurYurdakul
Üye
8.1'i tüm cihazlar alıyor mu? Almıyosa hangileri alacak belli mi?
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?
Selamlar, saygılar.
625 i aldıgımda günceldi oda güncel olacaktır.
8.1'i tüm cihazlar alıyor mu? Almıyosa hangileri alacak belli mi?
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?
Selamlar, saygılar.
625 i aldıgımda günceldi oda güncel olacaktır.
arkadaşda 525 var black yüklüEvet, direk black ile geliyormuş. Teşekkürler.
çift tık varmiarkadaşda 525 var black yüklü

Abooov Cortana manyak bişeymiş gerçekten videolardaki gibi olursa vatana millete hayrı büyük olur"Herkes ingilizce öğrenir
"

güzel soru telefona baktımda oraya hiç bakmadımçift tık varmi![]()

güzel soru telefona baktımda oraya hiç bakmadım![]()

Var.çift tık varmi![]()
ooo ozmn 520 yede gelir ?Var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
525'te zaten Black var.Bu Black ile mi geliyor ?
525'te zaten Black var.
evet black gelen cihazlara gelicek gibiOnu biliyorum. Diğer telefonlarda da mevcut mu, Black gelen telefonlara da geliyor mu bu özellik, demek istemiştim.

520 ve 620'de henüz video ile kanıtlanmadı. Ama gelecek gibi.Onu biliyorum. Diğer telefonlarda da mevcut mu, Black gelen telefonlara da geliyor mu bu özellik, demek istemiştim.
520 ve 620'de henüz video ile kanıtlanmadı. Ama gelecek gibi.

Hiç bir şey gelmez! Lumia 620 de radyo chipseti var da ne oldu! Kulaklık bahanesi ile radyo yalan oldu. Çift tık olayın da ekrana çamur atarlar oda yalan olur!!!. Alıştık artık "Nokia ve Microsoft" farkı bu kadar oluyor520 ve 620'de henüz video ile kanıtlanmadı. Ama gelecek gibi.

Hiç bir şey gelmez! Lumia 620 de radyo chipseti var da ne oldu! Kulaklık bahanesi ile radyo yalan oldu. Çift tık olayın da ekrana çamur atarlar oda yalan olur. Alıştık artık "Nokia ve Microsoft" farkı bu kadar oluyor![]()
![]()