Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Ama abi bizlere hep bir insan görünümünde olacağı deniliyordu.Şahsen öyle nokta şekilde olursa ben çok büyük bi hayal kırıklığına uğrayacağım.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama abi bizlere hep bir insan görünümünde olacağı deniliyordu.Şahsen öyle nokta şekilde olursa ben çok büyük bi hayal kırıklığına uğrayacağım.
o kadarcık yerde de bir insan görünümünde olamaz herhalde. Tahminim uygulama içinde kullanılırken aynen bu şekilde mavi bir nokta şeklinde direk Cortana menüsünde ise kişiselleştirilebilen avatar şeklinde olacak.

Şekline şemaline çok takılmamak lazım.
Önemli olan işe yarar ve fonksiyonel olması.
Bu arada videoya dikkatli bakarsan o noktanın dudakları var, konuşurken kıpırdıyor
Ayrıca @papakudioflu 'nun da dediği gibi, insan şeklinde olursa nereye sığdıracaksınız ekranda. Bence böylesi daha iyi ve akıllıca olmuş.

Tepkiler: Rainesto, Bay H ve skynet

Bay H

Üye
Özgür abi 8.1 detaylandıkça yüzün gülmeye başlamış

Tepkiler: bulutsuzgece

PureFood

Üye
hadi yav sızıntılar artsın heyecanlı oluyor bu cortana işi hoşuma gitmeye başladı, işler ciddiye bindi ayrıca. zaman da azalıyor build etkinliğine

Adamlar 8.1 Biz daha gdr3 peşindeyiz

Tepkiler: n000k ve skynet
1520v wp 8.1 çalıştırıyormuş

PureFood

Üye
arkadaşlar olay yalanlanmış?

dakamon

Üye
Abi 8.1 e doğru giderken bilgi kirliliği artıyor

Tepkiler: PureFood
Abi 8.1 e doğru giderken bilgi kirliliği artıyor

Sızıntıların artmasını tesadüf olarak görmemek lazım.
Microsoft ve Nokia, Şubat ayı sonlarında düzenlenecek MWC öncesi heyecanı artırıyor

Tepkiler: Aybin.Kilic

Bay H

Üye
Tom warren fake diyor fakat bunun net bir sonucu yok her ne kadar güvenilir olsa da. Bir video ve bir ekran görüntüsü var, yayınlandığı dönemde anlayacağız artık durumu

dakamon

Üye
Bideşöyle ana menüde kısa bi gezinti ve bildirim merkezi hızlı ayarlar gibi özellikleri içinde barındıran kısa bir video sızsa süper olacak

Tepkiler: skynet ve Rainesto

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bideşöyle ana menüde kısa bi gezinti ve bildirim merkezi hızlı ayarlar gibi özellikleri içinde barındıran kısa bir video sızsa süper olacak
senin elinde böyle bir imkan olsa hepsini birden yayınlar mıydın? Ben yayınlamazdım

Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto

Rainesto

Üye
heyecanlanmaya başlıyorum

Daha şimdiden 11 sayfa oldu,bu gidişle 8.1 sayfa olacak galiba

Tepkiler: PureFood

Rainesto

Üye
Bende yayınlamazdım da bende ileriki bir tarihte yayınlansa da şöyle bir neşemizi bulsak yorumlar yapsak yoksa geçmez bu 2 ay
aynen gdr3den çok heyecanlı bir bekleyiş içine girdik inşallah çabuk gelir