teşekkür ederim ama zaten black i almıştım hatta Extralar + İnfo da Lumia Black yazıyordu ve Microsoft update yazan yerde 3 yada daha fazla güncelleme numrası vardı. Demekki 1 i eksik gelmiş bana.
yandan olması imkansız menülerde sağa ve sola doğru çekme hareketi kullanılıyor çünkü. Üstten mantıklı geliyor ama Microsoft bu belli olmaz, bir baktık rastgele seçeneği verir. Ters köşe olma ihtimali var anlayacağınız
Tabi ya artık bir hareket gelsin marka şaha kalksın bizde yararlanalım
bakıyoruz apple,samsung yeni modeller sızıyor yada güncel modeller Nokia & MS ikilisinin önünde zannediyorum hepimiz hem fikiriz bu konuda onun için yenilik iyidir
arkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.
arkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.
Tam aksine kısa yollar da olacak. Daha doğrusu şuan için kısa yolların olduğu bilinmekte.
Yeni hızlı ayarlar da yine ekranın üst tarafında kısa bir dokunuşla açılacak aynı bölgeden uzun bir sürüklemede ise bildirim merkezinin açıldığı Beta test yazılımında görülmüş
yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....
yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....
benim nokiadan başka telefonum olmadı sağlamlığı tartışılmaz fakat androidi bu sene geçmesi imkansız tanıdığım çoğu kişinin ağzında s4 note 3 var samsung çok iyi gidiyor belki ios u geçeriz orasını bilmem iphonelar güzel fakat o fiyatlara insan çok daha iyisini hakediyor her şey 8.1e bağlı
pardon ama arkadaşlar neden Nokia sorun yaşıyor ki güncelleme konusunda. Bugün yere göğe sığdırılamayan Samsung cihazları için en son Android sürümü olan 4.4.1 ne zaman çıktı ve bu güncellemeyi alan bir tane cihaz söyleyebilir misiniz?
Aynı şekilde Sony ve HTC için de geçerli bu dediklerim. Duyurusu yapılalı 3 ay civarında bir zaman geçti, nexus ve Motorola cihazları aylardır bu sürümle piyasaya sürülüyor ama güncelleme verilen cihaz sayısı kaç arkadaşlar.