kaygisiz43
Üye
İlla virüs mü olması gerek?Mağazadan indirdiğin programlar dahi senin herşeyini eline geçiriyor bir nevi virüstür bu zaten sadece iyimser olarak kullanılıyor.Bir kaç tane program yayınlandı zararlı diye.İsteyen programcı istediği bilgiyi alabilir bizden illa virüse gerek yokxap ile ne işin var? Mağazadan yükle.
xap ile ne işin var? Mağazadan yükle.
Ey heromr bir kere konudan uzaklaşma. Şu an söylediklerinle kendi kendimizi bitiriyoruz anlayabiliyormusun. Neyin üzerine bu konuşma oldu twitter daki Bi twit yüzünden az çok anladığım kadarıyla da androidtten uygulamaların daha kolay sisteme sokulabileceği gibi bir şeydi şimdi de diyorsun ki yapıları farklı işlevini yerine getiremez. Benim yazdıklarıma da bakarsanız hep dedim izinler arttırıldığı için uygulama yapımcılarının ilgisini çeker ve androidte olan bizde olmayan kullanışlı programlarının yapımcısı gelip aynı programı bizim sisteme uygun olarak yapabilir dedim. Siz hala yok olmasın yok gelmesin istemiyoruz stabilliği bozar. Yahu nerden biliyorsunuz da konuşuyorsunuz. Bine geldi stabilliği mi bozdu twitter geldi stabilliği mi bozdu. Tekrar diyorum inşallah 200binde kaşır uygulamalar böyle devam eder. İstediğiniz de olur. Günümüz de neredeyse bir suru çeşit uygulama var. Zaten şu an bizim sisteme yapılacak her uygulama android ios takilerin kopyası gibi. Şimdi buna da itiraz edeceksiniz etmeyin boşuna çünkü sen ios ve androidten sonra çıkan bir işletim sistemisin. Yapılacak bütün uygulamaların yüzde 70 i ios ve androidteki uygulamalardan esinlenip yapılıyor. Özgün uygulamaları hala daha çok ios a çıkmakta bunu kimse inkar edemez sonra androide sonra da belki bize çıkıyor.
İnternet Explorer dan dosya upload etme sorunu 8.1 güncellemesi ile duzeltilmiş
zaten şu anda parola kaydetme özelliği olmasa da bir kez girip çıktıktan sonra hiç şifre istemiyor zatennn. mantığı anlamadım..parola kaydetme özelliği
Bir kez gir çık ardından ayarldan uygulamalra geç oradan internet explorer ayarlarına geç ve geçmisi sil de bakalım yine hatırlayacakmı şifreni?zaten şu anda parola kaydetme özelliği olmasa da bir kez girip çıktıktan sonra hiç şifre istemiyor zatennn. mantığı anlamadım..
bu özellik gelse bile o yaptığın yöntemlede hatırlamaması gerekiyorBir kez gir çık ardından ayarldan uygulamalra geç oradan internet explorer ayarlarına geç ve geçmisi sil de bakalım yine hatırlayacakmı şifreni?
valla 14-15 ayda ya 3 ya da 4 kere geçmişi sildim. o yuaden problem yaşamıyorum.Bir kez gir çık ardından ayarldan uygulamalra geç oradan internet explorer ayarlarına geç ve geçmisi sil de bakalım yine hatırlayacakmı şifreni?
Valla bizim 32 gb dahili hafızamız olmadığı için bizim için yararlı olacaktırvalla 14-15 ayda ya 3 ya da 4 kere geçmişi sildim. o yuaden problem yaşamıyorum.
zaten olay da burada önemli hale geliyor. Şifreni kaydetmesini istemeyeceğin sitelere giriş de yapabilirsin. Her girdiğinde şifre sormasını istersen şu anda bir çözüm yok.zaten şu anda parola kaydetme özelliği olmasa da bir kez girip çıktıktan sonra hiç şifre istemiyor zatennn. mantığı anlamadım..
Aman girenler düşünsün. Benim girdiğim Bi bura bir de Facebook.zaten olay da burada önemli hale geliyor. Şifreni kaydetmesini istemeyeceğin sitelere giriş de yapabilirsin. Her girdiğinde şifre sormasını istersen şu anda bir çözüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?