1520 v için net bir şey söylemek zor çünkü 4.3" dendikten sonra bir kaç yerde 5" olabileceği yazıldı bundan dolayı 1520v lansmanı yapılana kadar onu baz almamanızı tavsiye ederim.
Vallaha sömestır tatilindeyiz yazıyoruz çalışanlarda telefonlardan gün içinde yazıyor akşamda bilgisayarlardan Şu wp kullananlar günde en az 2 3 defa şu forumu açıp yeni ne var diye bakıyordur
Vallaha sömestır tatilindeyiz yazıyoruz çalışanlarda telefonlardan gün içinde yazıyor akşamda bilgisayarlardan Şu wp kullananlar günde en az 2 3 defa şu forumu açıp yeni ne var diye bakıyordur
İşimiz , gücümüz yok. Hatta can sıkıntısından neye saracağımızı bilmez haldeyiz. maxicepi açıp konulara dalıp yorumlar atmaktayız!!! Dermişiz.
Şakayı bir kenara bırakırsak : Güncelleme mesajları her yerde ilgili ve alakayı üzerine çeker.Hele ki tamamen kapalı bir işletim sistemi olan wp8 söz konusu olunca wp8 mağdurları ve kullanıcıları olarak şu gelsin, bu gelsin diye hayallere kapılıyoruz.
Eylem merkezi ise en başından beri gelsin dediğimiz bir konu.
atarlı ergen ha oda güzelmiş. Benim sinir olduğum taraf bu soruyu daha öncede sormuştun ve bu konu altında konuşulmuştuda. bu yüzden de bu soruyu tekrar sorman beni çok şaşırttı ve atarlandırdı koca adam :/