kaygisiz43
Üye
bunların yanında uygulalarda geliştirmeler camscanerda formülleri dahi okuyabilme türkçe karakterler okuma beta programlarıda yavaştan normal sürüm yaparlarbunlara artı olarak
VPN desteği
İnternet Explorer 11
Windows 8.x ile %70 oranında örtüşen api desteği
güncellenmiş klavye
uygulama listesini sıralayabilme
daha iyi emoji desteği
ve bir çok tweak vs vs vs
OFF gece gece başlamayın yavUzar gider bu muhabbet
Smiley şey güneşlendim. Alfanümerik klavye eklensin. Üstüne üstlük TouchPal wp ye çıksınklavye fıstık gibi daha neyi güncellenecek yenilenecek
alfanumerik klavye mi kaldı dostum yapma 1 haftada alışılıyor zaten yanlış yazdığında otomatik düzeltme iş görüyor. Bizim telefonda klavye gayet rahat boşluk tuşu sorunu hiç yaşamadım, ha yaşayanlar varsa klavye ayarlarında ingilizceyi silsin boşluk tuşu büyüyor o zaman, buna rağmen sorun oluyorsa lafım yok.Smiley şey güneşlendim. Alfanümerik klavye eklensin. Üstüne üstlük TouchPal wp ye çıksıngerçekten klavye kullandığımızı anlıcaz
Alfanümerik klavye benim için farketmiyor ama şu varki azımsanmayacak kadar çok insan Alfanümerik klavye istiyor ve bu klavyeye alışamıyor.bence genel istekleri düşünelim.zamanla alışırız diye wp nin vermemezlik yapmaması lazım..alfanumerik klavye mi kaldı dostum yapma 1 haftada alışılıyor zaten yanlış yazdığında otomatik düzeltme iş görüyor. Bizim telefonda klavye gayet rahat boşluk tuşu sorunu hiç yaşamadım, ha yaşayanlar varsa klavye ayarlarında ingilizceyi silsin boşluk tuşu büyüyor o zaman, buna rağmen sorun oluyorsa lafım yok.
o zaman diğer markalara bakalım. Samsung Sony Htc gibi markalarda var mı bu özellik? Yani s3 S4 note 2,3 gibi cihazlarda bile? Apple'da yok bir tek onu biliyorum.Alfanümerik klavye benim için farketmiyor ama şu varki azımsanmayacak kadar çok insan Alfanümerik klavye istiyor ve bu klavyeye alışamıyor.bence genel istekleri düşünelim.zamanla alışırız diye wp nin vermemezlik yapmaması lazım..
iOS un bilmiyorum ama android 4.2 ile kaldırdı. Haa şimdi dicemki bana ne. Ben wp kullanıyorum bende olsun istiyorum. Android kullanan eğer Alfanümerik klavye istiyorsa oda istediğini bildirsin. Androidde yok diye bizdede mi olmayacak??o zaman diğer markalara bakalım. Samsung Sony Htc gibi markalarda var mı bu özellik? Yani s3 S4 note 2,3 gibi cihazlarda bile? Apple'da yok bir tek onu biliyorum.
Bende onu diyorum abi seçenek olmalı. Diğer sistemlerde yok diye bizdede olmayacak diye bişey olmasın. Ben N8 ile geçtim qwerty klavye yeKlavye kişisel bir olay arkadaşlar. Herkese göre değişir bu yüzden de klavye konusunda seçenek olmalı bence de.
Windows Phone klavyesine gelince:
benim diyen on parmak klavye kullanan gelsin tek elle yazdığım yazıya yetişemez. Kş ben de qwerty klavyeye Windows Phone'da geçtim
Kesinlikle haklısın özellikle de bildirim yönünden. Gerçi şu anda glance ekran sayesinde ekranda görünüyor ama yeterli değil. Bu arada wifi, mobil şebeke ve Bluetooth gibi özellikle kısa yoldan açmaya yarayan programlar var bir göz at istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?