Pardon ben yanlış anlamışım 8.1 bizim cihazlara gelir mi sorusuna "heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki " şeklinde cevap verince kesin dememiş oluyorsunuz demek.
Pardon ben yanlış anlamışım 8.1 bizim cihazlara gelir mi sorusuna "heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki " şeklinde cevap verince kesin dememiş oluyorsunuz
amber içinde black içinde gelicekmi diye soruldu 8.1de gelecek mi diye soruldu ve daha önce kesinlikle her telefona 8.1 gelecek dendi. Ki microsoftun nokia'yı satın alıp lumiaları yükseltmek için uğraşırken 8.1 vermemesi çok mantıklı geldi bana.
amber içinde black içinde gelicekmi diye soruldu 8.1de gelecek mi diye soruldu ve daha önce kesinlikle her telefona 8.1 gelecek dendi. Ki microsoftun nokia'yı satın alıp lumiaları yükseltmek için uğraşırken 8.1 vermemesi çok mantıklı geldi bana.
Bence o arkadas hakli, kimse sordugu sorudan dolayi yargilanamaz, malum bilmiyor, soruyor... Üstelik yanlis bir sey de sormamis, konu ile alakali sormus... Unutmayalim ki forumlar tartisma, paylasma ve bilgilendirme icin vardir
Wp kategorisinde yeni olabilirim ama xdada android kategorisinde çok eskiyim bunu bil. Bu tartışmaya bakarak bana nasıl çocuk diyorsun onu da anlamış değilim. Adam gibi bir soru sordum geldi benle dalga geçti. Bilmek zorunda mıyım? O sanki her şeyi biliyor, herkesin bilmediği şeyler vardır.
Arkadaşlar bence yersiz bir tartışma.Arkadaş bilmemiş ve sormuş kimse sorduğu soru için saçma diyemez.Aynı şekilde karşılıklı tartışmayı uzatmamak lazım.
Benim kimseyle dalga geçtiğim filan yok. Aratsan forumu bulurdun o yuzden oyle dedim ben. Her şeyi bildiğimide iddia etmedim benim adıma konuşmaktan vazgeç.
Diyosun her duyduğuna okuduğuna inanma. 1 senedir fazla wp kullanıyoruz. Şimdiye kadar olan güncellemelerde denilen tarihlerden sarkma oldu. Buna emin ol.. :