8.1'i tüm cihazlar alıyor mu? Almıyosa hangileri alacak belli mi?
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?
Türkçe dil desteği gelecek ama ne zaman gelir kesin bilgi yok. Sistem 8.1 ile büyük bir devinim kazanabilir. 8.1 den sonraki gdr ler büyük ihtimal yenilenen sistemi daha kararlı hale getirme için güncelleme çalışmaları olacaktır. Hadi bakalım MS Bi devrim yarat ta görelim
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?
Türkçe dil desteği gelecek ama ne zaman gelir kesin bilgi yok. Sistem 8.1 ile büyük bir devinim kazanabilir. 8.1 den sonraki gdr ler büyük ihtimal yenilenen sistemi daha kararlı hale getirme için güncelleme çalışmaları olacaktır. Hadi bakalım MS Bi devrim yarat ta görelim
Cortana ile sistemin ben de ivme kazanacağını düşünüyorum. Adamlar bizden akıllı tabi, taşları rayına yavaş yavaş oturtuyorlardır elbet. Temennimiz bu yönde.
Geliyorda eli boş geliyor(Büyük ihtimalle öneri kutusunun ilk 10 sayfasındakiler önemsenmemiş)Yaşasın hackerlar şu sistemi kırsalarda kendi istediğimiz gibi düzenlesek telefonumuzu microsoftu beklemek zor iş bizler yaşlanınca anca oturtacak mobil işletim sistemini .