BEyler ayarlara cihaz merkezi diye bir yer geldi. Çevredeki cihazlara tlfdan bağlanmayı sağlıyor
Gelmesine geldi de bu, device Hub un ayarlara gömülmüş hali sanki,ben bir fark göremedim.Ben öyle bir şey görmedim
#suseninhayatınhayatınasahipçık
Son güncelleme hangi gün geldi
lumia yeter gardaş
Bir hafta olmuştur belki biraz fazla
Bir hafta olmuştur belki biraz fazla
24 diyenler atıyorduArkadaşlar herkese iyi geceler olsun, 8.1 final guncellemesi ne alemde acaba? 24 Haziran deniliyordu?
kesin bir tarih yok
bu ay sonu temmuz başı gibi dağıtımına başlanması bekleniyor24 diyenler atıyordukesin bir tarih yok
bu ay sonu temmuz başı gibi dağıtımına başlanması bekleniyor
Bekle başkalarıda cevap versinEminmisn
lumia yeter gardaş
ben eminimYahu bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz arkadaşlar ya. Özellikle 10 kere söyledik bir kere daha söylemeyelim diye detaya girmiyoruzEvet 24 deniliyor. bu güncellemede her ülkeye aynı anda verilecek bile deniliyordu. bakalım
Bakın ayın 24 ü 8.1 in destek ömrünün başladığı tarih 2017 de desteğinin bittiği tarih. İnsanlar bu tarihi yayın tarihi sanıyor ama öyle değil. Resmi bir tarih yok bu sadece prosedürlük bir durum. Ms isterse bu gün isterse temmuzda yayınlar yayın tarihi ile destek ömrünün başladığı tarih aynı olmak zorunda değil. Şimdi siz 24 ü diye inanacaksınız gelmeyince bir ton tantana olacak
o yüzden bunu bilin öyle kendinizi hazırlayın.kesinlikle öyle. 24 ünde gelmezse isyanlara girerim. kendimi ona göre hazırladım çünküYahu bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz arkadaşlar ya. Özellikle 10 kere söyledik bir kere daha söylemeyelim diye detaya girmiyoruzBakın ayın 24 ü 8.1 in destek ömrünün başladığı tarih 2017 de desteğinin bittiği tarih. İnsanlar bu tarihi yayın tarihi sanıyor ama öyle değil. Resmi bir tarih yok bu sadece prosedürlük bir durum. Ms isterse bu gün isterse temmuzda yayınlar yayın tarihi ile destek ömrünün başladığı tarih aynı olmak zorunda değil. Şimdi siz 24 ü diye inanacaksınız gelmeyince bir ton tantana olacak
o yüzden bunu bilin öyle kendinizi hazırlayın.

Windowsun her sürümünü yükleyebilirsin tabi parasını vermek şartıyla. Şöyle söyleyeyim eğer tablet alırsa surface pro3 ileri bekle süper tablet süper ötesi hatta.Yerimi bilmiyorum ama ben win8 tablet-pc(ikisi bir arada) almayı düşünüyorum, 2017 de destek çekilirse veya win9 çıkarsa ben tablet-pc ye win9 yukleyebilirmiyim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yahu bir şey biliyorsunuz ama yanlış biliyorsunuz arkadaşlar ya. Özellikle 10 kere söyledik bir kere daha söylemeyelim diye detaya girmiyoruzBakın ayın 24 ü 8.1 in destek ömrünün başladığı tarih 2017 de desteğinin bittiği tarih. İnsanlar bu tarihi yayın tarihi sanıyor ama öyle değil. Resmi bir tarih yok bu sadece prosedürlük bir durum. Ms isterse bu gün isterse temmuzda yayınlar yayın tarihi ile destek ömrünün başladığı tarih aynı olmak zorunda değil. Şimdi siz 24 ü diye inanacaksınız gelmeyince bir ton tantana olacak
o yüzden bunu bilin öyle kendinizi hazırlayın.