yasirtaha
Üye
Güç ses kısma kamera tuşlarına 7 saniye basılı tutReset; nasıl atılır
lumia yeter gardaş
Güç ses kısma kamera tuşlarına 7 saniye basılı tutReset; nasıl atılır
lumia yeter gardaş
Güç ses kısma kamera tuşlarına 7 saniye basılı tut
Sadece reset atar, hiç bir şey silmez, format değil buHerşey slinirmi
lumia yeter gardaş
Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım yalumia 620
Ses kısma ve Güç tuşuna telefon kapanıp yeniden açılmak üzere titreyene kadar basılı tutarsan sadece reset atmış oluyorsun. Hiç bir şey silinmez.Format nasıl atılıyor
lumia yeter gardaş
Özellikle nokia cameranın açılma süresi beni kanser ediyorkamera çok geç odaklanıyor ve çok geç cekim yapıyor. anlık fotoğraf yakalayamıyorum![]()

ayın 24 ünde geleceğini kim söylediyaklaşık 8 gün kaldı . Aslında kaç aydır kullanıyoruz pek bir farkı olmayacak ama insan meraklanıyor![]()
?ayın 24 ünde geleceğini kim söyledi?

2 sene önce cıkan s3 salisede fotograf cekiyor benim telefon 5 saniyede çekiyorÖzellikle nokia cameranın açılma süresi beni kanser ediyor![]()

Abi sende sanki 920 yle s3 ü karşılaştırıyorsun 620 üvey evlat zaten. Bide Wp nin en az donanımlı telefonu.2 sene önce cıkan s3 salisede fotograf cekiyor benim telefon 5 saniyede çekiyor![]()
kamera hızını örnek vedim. s3 mini bile acayip hızlı cekiyor 620 ile eşdeğerAbi sende sanki 920 yle s3 ü karşılaştırıyorsun 620 üvey evlat zaten. Bide Wp nin en az donanımlı telefonu.
kamera hızını örnek vedim. s3 mini bile acayip hızlı cekiyor 620 ile eşdeğer
ayın 24 ünde geleceğini kim söyledi?