Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yusuff76

yusuff76

Üye
Herşey:D silinirmi

lumia yeter gardaş

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bir teknoloji sitesindeki haberde Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre Cortana'nın her ay en az iki güncelleme alacağı belirtilmiş. Bu sık güncelleme ile Cortana'nın Microsoft şirket tarihine geçeceği söyleniyor

Uzaydan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım ya:@ lumia 620

Doğrudur,her sabah bende reset atıyorum.
Telefon donuyor.
Ayın 24 ünü sabırla bekliyorum,flash atmak için

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

yusuff76

yusuff76

Üye
Format nasıl atılıyor

lumia yeter gardaş

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Format nasıl atılıyor

lumia yeter gardaş
Ses kısma ve Güç tuşuna telefon kapanıp yeniden açılmak üzere titreyene kadar basılı tutarsan sadece reset atmış oluyorsun. Hiç bir şey silinmez.
Format için telefonun ayarlarında "Ayarlar - Hakkında - Telefonunuzu Sıfırlayın" seçeneği var. Telefonunuzda en son yüklü hangi sürüm var ise onu baştan kuruyor. Resimlerinizi, müziklerinizi yedeklemiş olmalısınız. Yoksa silinirler. Yedeklemeyi eğer ayarlardan seçtiyseniz telefon kendisi de yapabiliyor. (Onedrive'a)

yusuff76

yusuff76

Üye
Ben parolayı unuttum ne yapmalıyım

lumia yeter gardaş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kamera çok geç odaklanıyor ve çok geç cekim yapıyor. anlık fotoğraf yakalayamıyorum :bottom:

• Beğen
Tepkiler: skynet
Serhan

Serhan

Üye
yaklaşık 8 gün kaldı . Aslında kaç aydır kullanıyoruz pek bir farkı olmayacak ama insan meraklanıyor :eller:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Abi sende sanki 920 yle s3 ü karşılaştırıyorsun 620 üvey evlat zaten. Bide Wp nin en az donanımlı telefonu.
kamera hızını örnek vedim. s3 mini bile acayip hızlı cekiyor 620 ile eşdeğer

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
kamera hızını örnek vedim. s3 mini bile acayip hızlı cekiyor 620 ile eşdeğer

Acaba o telefonda ekran goruntusunu fotoğraf olarak çektikleri için o kadar hızlı olmasın?

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve lost68
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L920 kullanıcısıyım. 8.1 i yüklemek istiyorum ama resimler flan siliniyo mu numaralarım ona göre yükleyim :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt