Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefon üzerinden yüklersen yani OTA ile silinmez. Zaten başka türlü yüklenmiyor.

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

beats

beats

Üye
Hayır silinmez, ayrıca cevabı silinir ya da silinmez olan bir soru için mi açtın konuyu ? Gerekli konular mevcut sorsaydın oradan.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Son gelen güncellemeden sonra batarya öldü sizde de böyle mi?

dakamon

dakamon

Üye
Son gelen güncellemeden sonra batarya öldü sizde de böyle mi?
Son gelen güncellemeden sonra batarya iyileşti diyenlerde arttı ama sende niye böyle oldu bilmiyorum. İşte her cihazda aynı çalışmıyor şu an hala daha cihaz optimizasyonları yok ve programlar 8.1 e tam uyumlu değiller. Bundan dolayı olabilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tamam WP8.1 i yakın zamanda dağıtmaya başlayacaklar, bu haberi duydum ama acaba Cyan ile birlikte mi dağıtacaklar. Yoksa Cyan için yine bir iki ay bekleyecek miyiz?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
son gelen güncellemeden mi bilmiyorum ama lumia 1320 mim eskisi gibi iki gün gitmeye başladı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
son güncelleme benim arama ekranımı mahvetti telefonu kulağımdan çekip aramayı kapatacam telefon ekranı kilitlemiş ,arama yapacam basıyorum kulaklıktan acaip bir ses geliyor bundan başka buğa rastlamadım

serinaga

serinaga

Üye
Bu son güncelleme öncesi benim L820'de ekran ısınmaz, batarya iyi bir performans sergiledi, hatta cihaz uçuyordu mübarek, donma kasılma resetleme ise birbuçuk yıl oldu nd gördüm ne de yaşadım. Maalesef ki 3-5 gün önce gelen son güncelleme ile herşey berbat oldu, ekran aşırı ısınır oldu, batarya yetmez oldu, 2-3 defa telefon dondu, resetlemek zorunda kaldım, birkaç defa hafıza kartında sorun olduğunu söyleyip uzunca bir taramadan geçirdi, Nokia Cam inanılmaz geç açılıyor, anlayacağınız arkadaşlar sabırla son sürümü beklemedeyim ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Krnl386

fraps34

Üye
Evet birkaç gun once gelenson güncelleme benim bataryayı mahvetti resmen şarj su gibi gidiyor. Tel l920

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet birkaç gun once gelenson güncelleme benim bataryayı mahvetti resmen şarj su gibi gidiyor. Tel l920

Bir ara bende de öyle oldu ama sanki düzeldi

#suseninhayatınhayatınasahipçık

okinro

okinro

Üye
Az önce yeni güncelleme uyarısı geldi arkadaşlar. Bu güncellemeyi alan ya da uygulayan oldu mu?

8.1 den sonra çıkan güncellemeyi daha önce almıştım. Bu güncelleme uyarısı ise yeni geldi.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Az önce yeni güncelleme uyarısı geldi arkadaşlar. Bu güncellemeyi alan ya da uygulayan oldu mu?

8.1 den sonra çıkan güncellemeyi daha önce almıştım. Bu güncelleme uyarısı ise yeni geldi.
2-3 gün oldu o geleli. Sen geç fark etmişsin. Geliştiriciler için yeni Api ler eklenmiş. Bizlik bir durum yok :)

Krnl386

Krnl386

Üye
Bu son güncelleme öncesi benim L820'de ekran ısınmaz, batarya iyi bir performans sergiledi, hatta cihaz uçuyordu mübarek, donma kasılma resetleme ise birbuçuk yıl oldu nd gördüm ne de yaşadım. Maalesef ki 3-5 gün önce gelen son güncelleme ile herşey berbat oldu, ekran aşırı ısınır oldu, batarya yetmez oldu, 2-3 defa telefon dondu, resetlemek zorunda kaldım, birkaç defa hafıza kartında sorun olduğunu söyleyip uzunca bir taramadan geçirdi, Nokia Cam inanılmaz geç açılıyor, anlayacağınız arkadaşlar sabırla son sürümü beklemedeyim ...

Aynı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aynı şekilde, bende de benzer durumlar oldu. Özellikle ekran ısınması ve batarya. Artık telefonu kullanmaya korkuyorum. 3g ile batarya 3 saat gidiyor. Su gibi gidiyor. Az önce şarjdan çektim şuan %81.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler telefondan garip garip sesler gelmeye basladi. Isin garibi telefonun icinde boyle bir zil sesi yada uyari sesi yok. Kendi kendine caliyor ses su damlasi sesine benziyor az once oldu hatta : )

dakamon

dakamon

Üye
Beyler telefondan garip garip sesler gelmeye basladi. Isin garibi telefonun icinde boyle bir zil sesi yada uyari sesi yok. Kendi kendine caliyor ses su damlasi sesine benziyor az once oldu hatta : )
O güç tuşuna basıp ekranı kapayıp kilit ekranını tekrar açınca çıkıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
O güç tuşuna basıp ekranı kapayıp kilit ekranını tekrar açınca çıkıyor

Telefon elimde duruyordu hic bir islem yapmadimki . Durup durduk yerde sesler gelmeye basladi ama kilit aciktiBu arada senin dedigini anladim hocam kilit sesi o : ) o bende kapali zaten benim dedigim ses 5-6 saniye falan caldi sanki su akiyormus gibi bir sesti

alasulumurat

alasulumurat

Üye
BEyler ayarlara cihaz merkezi diye bir yer geldi. Çevredeki cihazlara tlfdan bağlanmayı sağlıyor

beats

beats

Üye
BEyler ayarlara cihaz merkezi diye bir yer geldi. Çevredeki cihazlara tlfdan bağlanmayı sağlıyor
Device hub beta uygulaması zaten vardı, Lumia Cyan hasebiyle ayarlara entegre edildi haberi yapılmıştı.

braayn

braayn

Üye
Güncelleme geldi

skynet

Üye
Daha önce aksesuarlar vardı şimdide cihaz merkezi olmuş :)

Üst Alt