Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende kontrol ettim,sonuç olumsuz.

luckysleven

luckysleven

Üye
Banada geldi guncelleme degisen birsey yok yenilikte yok : )

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Wp8.5 bekliyorum sonra 8.8 sonra 9 olursa 9 ile başka bir hayat vs

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Hangi güncellemeyi bekliyorsunuz acaba? İki gün önce yüklediğimiz son güncelleme mi? e kadar olduğuna bakmadım ufak bir şey gibiysi ama yüklenmesi neredeyse yarım saati buldu.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Olabilir belki sıkıltırılmıştır 200 kusur bişeydir yuklenmesi surmuştur bunları kafaya takmayın ayrıca yeni fark ettim ben daha geri tuşuna basınca arka planda çalışanlar gozukuyordu ya aşağıya itip kapatma gelmiş bugün fark ettim +150000000

• Beğen
Tepkiler: barannn79
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Olabilir belki sıkıltırılmıştır 200 kusur bişeydir yuklenmesi surmuştur bunları kafaya takmayın ayrıca yeni fark ettim ben daha geri tuşuna basınca arka planda çalışanlar gozukuyordu ya aşağıya itip kapatma gelmiş bugün fark ettim +150000000

8.1'in ilk halinden beri varmış o. Bende geç fark etmiştim.

Dumanla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
Banada geldi güncelleme 3 Mb.

YkPkY

YkPkY

Üye
3 gün geçti üzerinden

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Son guncellemeyi yaptım boyutu bilmiyorum ama 15 dk surdu download ve setup vs. Ne değişti bilmem ama hafıza kartındaki appslrr daha geç yuklenmeye başlamaış

zbahadir

Üye
Ayarlarına dokunmadım ama güncelleme gelince kendisi uyarı penceresi açtı ve "güncelleme var WiFi uygun olduğunuda indirilecek" gibi bir mesaj verdi. Tamam dedim. :)

leeshore

leeshore

Üye
Joe yeni tuş kilidinin 8.1 preview için geleceğini söylemişti. 24 Haziranda final sürüm yayınlanacağına göre preview için bu tarihten önce bir güncelleme daha gelebilir diye düşünüyorum.

keremunye

keremunye

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım ya:@ lumia 620

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cortana, Temmuz'da İngiltere, Çin ve Hollanda'ya geliyor.
Darısı bize olsun :çay:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
yusuff76

yusuff76

Üye
Reset nasıl. Atılıyor

lumia yeter gardaş

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefona reset atmaktan bi hal oldum. Güncellemeden sonra telefon donup duruyor. Çıldıracağım ya:@ lumia 620
Öyle deme şimdi biri gelir beğenmiyorsan İOS yada Android al der malum her gün olan mevzular :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Eğer donanımsal bir arıza yoksa, arkaplanda çalışan uygulamalardan birinden kaynaklanıyor olabilir.
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu sıfırlamayı deneyin bence. Temiz bir kurulum yapın ve windowsphone.com oturum açıp, telefonun ayarlarından telefonu bul açık yapıp site üzerinden çaldırınız. Satın alma geçmişinden uygulamaları telefonunuza gönderiniz. Aklıma gelen tek yol bu. Eğer donma sorunu halen devam ederse telefonu yeniden flaşlayınız.

yusuff76

yusuff76

Üye
Reset; nasıl atılır

lumia yeter gardaş

Üst Alt