Bu güncelleme ne için bilginiz varmı
lumia yeter gardaş
47'de yaptım, 32'ye düştü. Sendeki ilginç.%85 şarj ile restart edip güncellemeyi kurmaya başladım. Telefonu açtığında %23 seviyesinde idi.
Batarya bu kadar çabuk mu düşüyor!!! Kalibrasyon yapacağım gene.
Menüler de dolaşayım bari...Göz atma ekranı değişiklik var. Restart istedi.
O her güncellemeden sonra ayarına girince istiyor.%85 şarj ile restart edip güncellemeyi kurmaya başladım. Telefonu açtığında %23 seviyesinde idi.
Batarya bu kadar çabuk mu düşüyor!!! Kalibrasyon yapacağım gene.
Menüler de dolaşayım bari...Göz atma ekranı değişiklik var. Restart istedi.
Her güncellemede bu sorunu yaşıyorum dersem abartmış olur muyum? 3. güncelleme pakedinde de aynı sorunu yaşamıştım.47'de yaptım, 32'ye düştü. Sendeki ilginç.
Hayır yeni değil.Her güncellemede bu sorunu yaşıyorum dersem abartmış olur muyum? 3. güncelleme pakedinde de aynı sorunu yaşamıştım.
Bana yeni bir batarya almanın yolu göründü. Şu bizim üvey evlada (Lumia 620) önerebileceğiniz bir batarya var mı? (Uyumlu ve yüksek amperli batarya önerilerinizi bekliyorum)Göz Atma Ekranı Bilgisi Yeni mi ? Bir önceki ekran görüntüsünde yoktu...
Her güncellemede bu sorunu yaşıyorum dersem abartmış olur muyum? 3. güncelleme pakedinde de aynı sorunu yaşamıştım.
Bana yeni bir batarya almanın yolu göründü. Şu bizim üvey evlada (Lumia 620) önerebileceğiniz bir batarya var mı? (Uyumlu ve yüksek amperli batarya önerilerinizi bekliyorum)Göz Atma Ekranı Bilgisi Yeni mi ? Bir önceki ekran görüntüsünde yoktu...
O ekranı fazla kullanmadığım içinHayır yeni değil.
Malum batarya sıkıntı. Teşekkürler.muzik ile dediğin vardı önceden yeni değil yaniBe güncelleme yaptıktan sonra 4 tane de mağaza güncellemesi geldi adobe müzik whatsapp ve ekranmüzikte sıradaki parça gözüküyor ve yukarı doğru kaydırınca sonraki parçaya geçiyor bilginize