işte kararsız şu an kiminde çok iyi kiminde daha kötüBeyler güncelleme yaptıktan sonra su gibi giden telefonumun bataryası, şimdi ikinci günün akşamı, yani şuan %41. bir şey oldu telefona..
Güncellemenin en dikkatimi çeken getirisi sarjın bitme süresi oldu.Bana göre ve abartmadan söylüyorum %70 lik bir artış olmuş şarj dayanma süresinde.

Bazı uygulamaları açıp kapatsanız bile arka planda çalışıyor olabilir. Ama biz o uygulamaları göremiyor olabiliriz. Batarya seviyelerinin dengesizliği onunla ilgilidir. Gelecek güncellemelerde bu sorun kalkacaktır. Zaten Developer ürünü, son kullanıcı için kararlı sürüm şart.
adamlar baya baya kafa patlatıyorlar sisteme. Özellikle geri bildirimlerin ışığında çalışıyorlar. Kararlı surumde tertemiz bir sistemle karşılaşabiliriz 
Arka planda çalışıp çalışmamasını pil tasarrufundan açıp kapatabiliyorsunuz. Arka planda çalışmanın üzerinde baya yoğun çaba gösterip batarya omrune olumlu katkı sağlayacak hale getirdiklerini biliyorum 8.1 ile fakat şu an cihaz optimizasyonları ve uygulama optimizasyonları olmadığı için kararsız çalışması gayet normal. Hazirana kadar boyle idare edeceğiz ama sonrasında gorun siz sistemiadamlar baya baya kafa patlatıyorlar sisteme. Özellikle geri bildirimlerin ışığında çalışıyorlar. Kararlı surumde tertemiz bir sistemle karşılaşabiliriz
Tost Makinası ile gönderildi.

Bizim gördüğümüz o şekilde ama işlemci üzerinde uygulamalar hala çalışıyor olabilir. Windows phone için henüz bir task manager olmadığı için biz göremiyoruz ama bir developer kafasıyla düşünürseniz her uygulama tamamen bellek üzerinde kapandığında kendini öldürmüyor olabilir Dengesizlik bu yüzdendir. Bir kaç program var onlara dokunmadığım zaman eskisinden daha çok dayanıyor batarya. O uygulamaları açıp kapattığımda bile o gün batarya dayanmıyor. Hem bütün uygulamalar 8.1 uyumlu değil. Developer sürüm onun için var herkes uygulamasını düzenlesin diye.![]()

bu hata düzeltme güncellemesi wp8'1 kuranlarda güncellemeyi indirebilecekmi acaba ?
Bilinmiyor. Ya herkese gelecek yada 8.1 i kurmak isteyip te kuramayanlar için gelecek. Ama eğer bir genel bir hata düzeltmesi güncellemesi yayınlanacaksa bunu 8.1 liler yükleyebilecekbu hata düzeltme güncellemesi wp8'1 kuranlarda güncellemeyi indirebilecekmi acaba ?
bakalım bekliyoruzbugün gelecek dimi