skynet
Üye
oyun verileri gitmese sıfırlayacam ama kıyamıyorumkarar verdim sıfırlayıcam, şarjımın ne kadar olması lazım
%60-70 olsun yeterli

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
oyun verileri gitmese sıfırlayacam ama kıyamıyorumkarar verdim sıfırlayıcam, şarjımın ne kadar olması lazım

Whatsappı unuttular bence
bu ay sonu da gelmezse bilin ki unuttular![]()

arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?

Öyle bir seçenek yok maalesef tekrar sfırlayıp yedeği yükleyeceksiniz.arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?arkadaşlar çok acil yardım telefonu sıfırladım ama açılışta yedeği yüklemedim, açıldıktan sonra yükleyebilirmiyim, nasıl yüklerim ?
23 Nisanda microsoftun koltuğuna bi çocuk oturt, o çocuğun bile yapacağı ilk icraat Whatsapp'ı güncellemek olur o derece yani.
Eğer koskoca bi şirket, 500 milyon kullanıcısı olan bi uygulamayı güncellemeyi unutuyosa vay biz windowsphone kullanıcılarının haline![]()
olay microsoft da değil whatsapp inc. de bitiyor ama salladıkları yok sağolsunlar.

Saldım çayıra değil aslında yanlış düşünüyorsunuz. Şu an betasını kullananalra bazen günde 2 kere bile güncelleme geldiğini söylüyorlar arkadaşlar. Yani buda uygulamayla ilgili olduklarını gösteriyor. Artık kafalarında ne var bilmiyoruz acaba 8.1 in resmi sürümünün yayınlanmasını mı bekliyorlar yoksa bazı hataları daha gideremediler mi bilemiyoruz. Ama hiç beklemediğimiz bir anda bi bakmışız güncelleme gelmiş. GEreğinden fazla beklettiler.O zaman whatsapp, uygulamasının windowsphone'da da kullanıldığını unuttu
eğer öyleyse o daha vahim
Uygulamayı yap, sonra 'saldım çayıra mevlam kayıra' durumlarına gir. Yakışıyo mu koskoca whatsapp'a, gerçekten çok ayıp cık cık cık![]()
Saldım çayıra değil aslında yanlış düşünüyorsunuz. Şu an betasını kullananalra bazen günde 2 kere bile güncelleme geldiğini söylüyorlar arkadaşlar. Yani buda uygulamayla ilgili olduklarını gösteriyor. Artık kafalarında ne var bilmiyoruz acaba 8.1 in resmi sürümünün yayınlanmasını mı bekliyorlar yoksa bazı hataları daha gideremediler mi bilemiyoruz. Ama hiç beklemediğimiz bir anda bi bakmışız güncelleme gelmiş. GEreğinden fazla beklettiler.