Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Benimki sömürüyor şarjı :ah, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım :bilmm
Şu pil tasarrufundan arka planda çalışan uygulamarın işine yaramdıklarını bi kapat eğer kapatmadıysan. Belki onlar yüzünden de olabilir?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
BEnde fulltime internet açık. Evde wifi full açık. işyerinde ise 3g 9 saat açık. arka planda çalışan uygulamalar aşağıdaki gibi... 12-13 saat gidiyor . Akşamdan akşama şarja takıyorum.
internet exp.
facebook
mağaza
WpCentral
Mesenger
pil tasarrufu
whatsapp
Takvim

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
BEnde fulltime internet açık. Evde wifi fu ll açık. işyerinde ise 3g 9 saat açık. arka planda çalışan uygulamalar aşağıdaki gibi... 12-13 saat gidiyor . Akşamdan akşama şarja takıyorum.
internet exp.
facebook
mağaza
WpCentral
Mesenger
pil tasarrufu
whatsapp
Takvim
Daha ne olsun :) bir akıllı telefon bunları sağlıyorsa görevini tamamlamıştır layıkıyla yerine getirmiştir :) 820 gibi bir telefondan bunları görmek bile çok iyi :)
8.1 yüklü mü sende? Birde gün içinde işinden fırsat bulup telefonu sık sık kurcalayabiliyormusun yoksa standart bir kullanım da mı böyle gidiyor?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Daha ne olsun :) bir akıllı telefon bunları sağlıyorsa görevini tamamlamıştır layıkıyla yerine getirmiştir :) 820 gibi bir telefondan bunları görmek bile çok iyi :)
8.1 yüklü mü sende? Birde gün içinde işinden fırsat bulup telefonu sık sık kurcalayabiliyormusun yoksa standart bir kullanım da mı böyle gidiyor?
sık sık kullanıyorum ve 8.1 yuklu. Ayrıca önceki mesajıma pil ekran goruntumu koydum

ErenMSC

Üye
Benim 820 niye bu kadar uzun gitmiyor :(

skynet

Üye
Whatsapp da video çekip gönderirken çekilen videonun sesi video karşı tarafa gidene kadar çıkmıyor bu daha önce yoktu sizde de durum aynımı ? (8.1'den sonra oldu)

blackcemre

Üye
Ben telefona tekara gdr3 'ü kuracağım bilgilsayardan tekrar wp 8.1'i kurabilir miyim hata verir mi?
Ben telefona tekara gdr3 'ü kuracağım bilgilsayardan tekrar wp 8.1'i kurabilir miyim hata verir mi?
Aktif durumda mı indirilebilir mi?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
O değilde wifi de bildirimler geliyor ama mobil veride gelmiyor neden olabilir ?

serinaga

serinaga

Üye
Abi 3g deki bağlantı kararsızlığından kaynaklanıyor muhtemelen. 2g(E) de öyle ciddi bir sıkıntı oluşturmuyor şarj.

Az önce 2g yaptım bakalım farkedecek mi ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Şu pil tasarrufundan arka planda çalışan uygulamarın işine yaramdıklarını bi kapat eğer kapatmadıysan. Belki onlar yüzünden de olabilir?

Onları çoktan kapattım, yani önceden ne çalışıyorsa aynıları var ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

blackcemre

Üye
Bu güncellemeler toplam kaç mb'dir?

blackcemre

Üye
Bu güncellemeler toplam kaç mb'dir?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.0 döndüm valla 8.1 düzgün duruma gelene kadar yüklemeyeceğim

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar bişey dikkatimi çekti.gdr3 iken camera roll da "kaydedilen videolar" olarak bir klasör açıp videolarımı oraya eklemiştim. 8.1 yükleyince bu videoları ve klasörü göremedim.bugün bilgisayara taktım telefonu ve bu klasörün ismini "Saved Videos" olarak değiştirdim ve gördü. acaba 8.1 preview türkçe olarak tam desteklemiyor mu anlamadım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hafta sonu yeni güncelleme kesin gelir mi acaba ?

Üst Alt