Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1 bende tam anlamıyla çalışıyor ne kasma ne başka bişey. Şans eseri demekki telefondan telefona değişiyor. Şarj suremde iyi.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

skynet

Üye
Telefondaki tüm uygulamaları sd karta taşıyıp sıfırladım ama sıfırlamadan sonra karttaki uygulamalarda silindi.
Karttaki uygulamaların silinmemesi gerekmiyor mu ? (Karttaki diğer müzik,resim,videolar duruyor)

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 dün servisten geldi. Güncellemeyi kurmak istiyorum ama şarj süresini kısaltıyor mu ? Ve gereksiz kasmalar yaşanır mı ? Telefon daha yeni ve eğer güncelleme tam oturmadıysa yapmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 dün servisten geldi. Güncellemeyi kurmak istiyorum ama şarj süresini kısaltıyor mu ? Ve gereksiz kasmalar yaşanır mı ? Telefon daha yeni ve eğer güncelleme tam oturmadıysa yapmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Şarjı bi hayli güzel götürüyor. Adeta su gibi.

Ama ben her haliyle memnunum NL920'mi tekrar sevdim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Murat Alper

Murat Alper

Üye
demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acaba

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar benim ekranın sağ üst köşesinde saatin altında 17.4 yazıyor. O neyin nesi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben iki kez tam olarak bitirdim doldurdum düzene oturdu bir de internet Explorer de sekmeler açık kalıyor kapatsam bile onları kapatıp öyle kapatıyorum normale döndü. Bir dene istersen. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Genelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol. :)

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Genelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol. :)
abi bir yardım edebilirmisin demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ertelenen güncelleme dosyaları için yüklemeyi başlatma seçeneği olacak. Oradan yükle diyerek devam etmelisin.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yok yapmadım abi telefonunuz güncel diyor
sürüm numarası 8.10.12359.845

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Güncellemeleri denetle kısmında devam etme seçeneği olmalıydı. Yoksa güncellemeyi yapmışsın demektir. :oke:

Junos Pulse VPN kullanımı hakkında bilgin var mı ? Kullanıcı adı ve parola seçeneğine ne yazağımı bilmiyorum . Profili oluşturdum ama bağlanmıyor . Bir tek orası boş kaldı .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Junos Pulse VPN kullanımı hakkında bilgin var mı ? Kullanıcı adı ve parola seçeneğine ne yazağımı bilmiyorum . Profili oluşturdum ama bağlanmıyor . Bir tek orası boş kaldı .
Benim yok, ama arkadaşlar bilebilirler. @Mr.H & @ardacumhur

Üst Alt