emz
Üye
Sd karttamı uygulamalar oyunlar ?
Bende dün güncelledim ondan sonra bir daha hiçbir oyunu göstermiyor. Sadece menüde var. Arkadaşında dediği gibi xbox cort !
Telgrafla gonderildi.
Sd karttamı uygulamalar oyunlar ?
O telefonu Avea mı veriyordu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Evet ama ben teknosadan 430 tl civarinda aldımoglen denicem sagol 
Arkadaşlar merhaba. Lumia 1520 dün servisten geldi. Güncellemeyi kurmak istiyorum ama şarj süresini kısaltıyor mu ? Ve gereksiz kasmalar yaşanır mı ? Telefon daha yeni ve eğer güncelleme tam oturmadıysa yapmak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar benim ekranın sağ üst köşesinde saatin altında 17.4 yazıyor. O neyin nesi![]()

Genelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol.Ben iki kez tam olarak bitirdim doldurdum düzene oturdu bir de internet Explorer de sekmeler açık kalıyor kapatsam bile onları kapatıp öyle kapatıyorum normale döndü. Bir dene istersen.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

abi bir yardım edebilirmisin demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acabaGenelde açık sekme bırakmam, yine de önerin için sağol.![]()
onu nasıl başlatacam demin denedimde telefonunuz güncel diyorErtelenen güncelleme dosyaları için yüklemeyi başlatma seçeneği olacak. Oradan yükle diyerek devam etmelisin.
Güncellemeleri denetle kısmında devam etme seçeneği olmalıydı. Yoksa güncellemeyi yapmışsın demektir.onu nasıl başlatacam demin denedimde telefonunuz güncel diyor

Güncellemeleri denetle kısmında devam etme seçeneği olmalıydı. Yoksa güncellemeyi yapmışsın demektir.![]()
yok yapamadım abi telefonunuz güncel diyorGüncellemeleri denetle kısmında devam etme seçeneği olmalıydı. Yoksa güncellemeyi yapmışsın demektir.![]()
E tamam işte yapmışsın.yok yapmadım abi telefonunuz güncel diyor
sürüm numarası 8.10.12359.845

son gelen güncelleme yani 3.gelen güncelleme olmuşmuE tamam işte yapmışsın.![]()
Benim yok, ama arkadaşlar bilebilirler. @Mr.H & @ardacumhurJunos Pulse VPN kullanımı hakkında bilgin var mı ? Kullanıcı adı ve parola seçeneğine ne yazağımı bilmiyorum . Profili oluşturdum ama bağlanmıyor . Bir tek orası boş kaldı .