Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Secret Light

Secret Light

Üye
L525 Cihaz daha yeni :D

TelevizyonLa gönderildi.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Şu vpn nin videosu falan yokmu izlesek merak ettim :)

HalfEvil333

Üye
Batarya cok cabuk bitiyor bunun disinda aklima gelen cortananin quied hours ta otomatik mesaji duzenlenemiyor bildirim cubugundaki kisa yollarda wifi bluetooth gps var da neden hucresel baglanti yok onu cozemedim , takvim uygulamasina bayildim chronostan bile guzel olmus hava durumu fln gosteriyo . Cortanayla aramiz iyi kanka olduk resmen ,,, takvime kaydedilen notta durumu mesgul yapinca o saatlerde quied hours devreye giriyo cok iyi dusunulmus :-) swift keyboard cok iyi icad gavur yapinca yapiyo :-):-) tema resimleri zaten bam baska hava katti wp telefonlara , simdi aklima geldi de here maps dururken dandik harita programina gecilmis o ne oyle arkadas ya gorsellik adina hic bisey yok ! Mix radio bozulmus sanirsam tikladigim sarki acilmiyor baska sarkiyi aciyor. Benim goruslerim bunlar 1 seneden fazla suredir lumia kullaniyorum bu guncelleme tum umutlarimi yesertti diyebiliriz :-) Eger ki eksikleri kapatir bir de cortana musluman olur turkce ogrenirse microsofta soz olsun yeni telefonum da wp olacak :-):-)

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve ErenMSC
keremunye

keremunye

Üye
sizinde dikkatiniz çekmiştir kapasite kontrolde ayarlar bende 2.1gb gözüküyor?
ben uygulamlarıda SD karta yükle seçeneği seçtim fakat doğal olarak en başta hepsi telefona kuruldu.sizce güncelleme yaparken yeni halini SD karta mı yüklüyordur yoksa programı kaldırıp tekrardan kurmak mı gerekir SD karta yüklemek için?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Batarya anormal çabuk bitiyor ya. güya 3400mAh batarya var. ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum. gün sonunu zor getirdim

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Allahtan Nokianın kalem şarjlarından almışım :) hayat kurtarıyor valla.

• Beğen
Tepkiler: emz
sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar yeni güncelleme geldi. Küçük bir şeye benziyor .
Fark etmedim direk gelmiş yükle dedim.

SLH.55

SLH.55

Üye
Suan baktim güncelleme yok ama demin tel ilk defa kendi kendine yeniden baslatti otomatik yuklemis olabilirmi geldiyse eger

Lumia 920 ile gönderildi.

sekajmer

sekajmer

Üye
Suan baktim güncelleme yok ama demin tel ilk defa kendi kendine yeniden baslatti otomatik yuklemis olabilirmi geldiyse eger

Lumia 920 ile gönderildi.
arada kaç dk var? 15 dakika sürdü .

dakamon

dakamon

Üye
Neyin güncellemesi bu güncellemeler neden bana gelmiyor anlamış değilim :)

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Evet ilk sd karta kurulamayan uygulamamız geldi whatsapp an itibari ile aldığı güncelleme ile sd karta kurulamıyor .:D. .:D.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen

xennon

Üye
arkadaşlar oyunlara girince içerik alınamadı yeniden deneyin yazısı bir bende mi çıkıyor?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Sd karttamı uygulamalar oyunlar ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Daha önceden söylemiştim.xbox cort

Çırak ile gönderildi

• Beğen