Batarya cok cabuk bitiyor bunun disinda aklima gelen cortananin quied hours ta otomatik mesaji duzenlenemiyor bildirim cubugundaki kisa yollarda wifi bluetooth gps var da neden hucresel baglanti yok onu cozemedim , takvim uygulamasina bayildim chronostan bile guzel olmus hava durumu fln gosteriyo . Cortanayla aramiz iyi kanka olduk resmen ,,, takvime kaydedilen notta durumu mesgul yapinca o saatlerde quied hours devreye giriyo cok iyi dusunulmus :-) swift keyboard cok iyi icad gavur yapinca yapiyo :-):-) tema resimleri zaten bam baska hava katti wp telefonlara , simdi aklima geldi de here maps dururken dandik harita programina gecilmis o ne oyle arkadas ya gorsellik adina hic bisey yok ! Mix radio bozulmus sanirsam tikladigim sarki acilmiyor baska sarkiyi aciyor. Benim goruslerim bunlar 1 seneden fazla suredir lumia kullaniyorum bu guncelleme tum umutlarimi yesertti diyebiliriz :-) Eger ki eksikleri kapatir bir de cortana musluman olur turkce ogrenirse microsofta soz olsun yeni telefonum da wp olacak :-):-)