dakamon
Üye
Arkadaşımız @OttomaN TigeR 920 kullanıyor.
Benim mesajımla ne alaksı var

Tost Makinası ile gönderildi.
Arkadaşımız @OttomaN TigeR 920 kullanıyor.

Şarj bitmeden evvel telefon dil bölge Türkçe /Türkiye yapmıştım, baktım şimdi bir yanlışlık yok ama cortana halen aktif.

Ben kısaca kendi çapımda aydınlatayımgüncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Microsoftun Siz Değerli 1520 1320 1020 Ve 930 Kullanıcılarına 20 Pound Mağaza Hediyesi Var .. .
.
Panik yaptımAyrıca şunu eklemekte fayda görüyorum artıj mesela eskiden rehber live tilenında kişiler gozukurken aşağı inince resimler gidiyordu şimdi beklemede uyku modu gibi duruyor ama videoda bug var ilerlete basınca tak tak otuyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz Öyleymiş abi.Dil güncellemesi abim.dün bende aynı heyecana kapılıp formu ayağa kaldırmıtım.
Çırak ile gönderildi

Nasıl bir dil güncellemesi bende varmı türkçemi ?Öyleymiş abi.![]()
Olabilir tabi. 19 adımlık ilk yüklemeyi yapmıştım zaten, yine 19 adım gösterince farklı bir sistem güncellemesi mi diye düşünüp o yüzden sordum neyin nesi diye!gökçen o dediğin bence senin almadığın bir güncelleme ben ilk aldığımda senin dediğin gibi 19 adım sürdü ilk etapda telefon aptalladı düzeldi şimdi biraz hemen hemen stabil sürüm doğrudur bende de 845
Okan o ilgin şeyde cortananın asistanı herhaldebazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz
skype nasıl çalışacak karşındaki 8,1 olmasımı lazım yoksa uygulama var fakat arama ekranından yapmıyor
Asistan konusunda yanılmışım evet. 
Arkadaşım ileri geri seçeneği uc browserdaki gibi sağ yana kaydır önceki sayfa sola jaydır sonraki sayfa gelirYa arkadaşlar şu ileri geri seçeneği bende görünmüyor? Bunun bi ayarı varmı