cesurpolis61
Üye
evet bendede türkçe yaptım ve ara tuşuna basınca cortana var ve ingilizceŞuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ?![]()
evet bendede türkçe yaptım ve ara tuşuna basınca cortana var ve ingilizceŞuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ?![]()
güncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845Bir yerlerde gözden kaçırdığım bir şey var mutlaka. Ortalığı velveleye vermek istemiyorum. Telefonum normal çalışmıyor şuan. Kasım kasım kasılıyor ayrıca.Şuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ?![]()

Güncelleme içeriğinde ne yazıyordu ?Bir yerlerde gözden kaçırdığım bir şey var mutlaka. Ortalığı velveleye vermek istemiyorum. Telefonum normal çalışmıyor şuan. Kasım kasım kasılıyor ayrıca.![]()
ayarı var hocamFarkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.
yalnız şöyle bir şey var konuştuğun kelimeyi arama yapıyor sadeceŞuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ?![]()
Kaldırmanıza gerek yok. Ayrıca başka Beta güncelleme alabilmek için kurulu ve aktif olmalıArkadaslar Preview for Developers uygulamasını kaldırmasam bi sıkıntı yaratırmı

Sürüm numaramız aynı,belki dediğin gibi olmuştur,sıkıntı yok.zaten öyle önemli ne gelebilirki.çok önemli bir güncelleme gelecek olsaydı bunu maxicep bilirdi zatenBen kısaca kendi çapımda aydınlatayımgüncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yalnız şöyle bir şey var konuştuğun kelimeyi arama yapıyor sadece
Ali Kemal abi sen İngilizce bilen adamsın bir sorar mısın oyunlar menüde gözükecek mi yoksa güncelleme ile bunu düzeltip eskiden olduğu gibi bütün oyunlar oyunlar altında mı toplanacak.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulama güncelleme rüzgarı başlar yakında.
Şimdiden teşekkür ederim.HAHAHA Neden ki belki veriler yükleniyordur.Mahvetti telefonu, nerden yaptım şu güncellemeyi.![]()
Kaldırmanıza gerek yok. Ayrıca başka Beta güncelleme alabilmek için kurulu ve aktif olmalı[/QUOTE
Eyvallah hocam teşekkürler bilgi için
Evet aynı sürüm, daha.önceki kaçtı? Ben bakmamıştım.Ben kısaca kendi çapımda aydınlatayımgüncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yok gece gece iş aldım başımaHAHAHA Neden ki belki veriler yükleniyordur.