Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Ben kısaca kendi çapımda aydınlatayım :D güncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Eeee bizde neden yok bölge türkiyemi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan telefonun tüm dil ayarları türkçe ama cortana aktif öylemi ? :)
Bir yerlerde gözden kaçırdığım bir şey var mutlaka. Ortalığı velveleye vermek istemiyorum. Telefonum normal çalışmıyor şuan. Kasım kasım kasılıyor ayrıca. :hmmm

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerlerde gözden kaçırdığım bir şey var mutlaka. Ortalığı velveleye vermek istemiyorum. Telefonum normal çalışmıyor şuan. Kasım kasım kasılıyor ayrıca. :hmmm
Güncelleme içeriğinde ne yazıyordu ?

zaakaan

zaakaan

Üye
Cortana simgesi var mı uygulama listesinde. Arama tuşuna basınva açılan çakma asistan olabilir

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.
ayarı var hocam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaslar Preview for Developers uygulamasını kaldırmasam bi sıkıntı yaratırmı
Kaldırmanıza gerek yok. Ayrıca başka Beta güncelleme alabilmek için kurulu ve aktif olmalı :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben kısaca kendi çapımda aydınlatayım :D güncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845

Sürüm numaramız aynı,belki dediğin gibi olmuştur,sıkıntı yok.zaten öyle önemli ne gelebilirki.çok önemli bir güncelleme gelecek olsaydı bunu maxicep bilirdi zaten:)

• Beğen
Tepkiler: yuzarsefak
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama güncelleme rüzgarı başlar yakında.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, capkino06 ve 2 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Twitter Facebook Skype Ve Müzik Yakında Güncellenicekmiş Süper :eller::eller::eller::eller:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mahvetti telefonu, nerden yaptım şu güncellemeyi. :off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu skype kesin güncellenmeli zaten,geç bile kaldılar.

• Beğen
Tepkiler: eyup ensar, skynet ve OttomaN TigeR

capkino06

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama güncelleme rüzgarı başlar yakında.
Ali Kemal abi sen İngilizce bilen adamsın bir sorar mısın oyunlar menüde gözükecek mi yoksa güncelleme ile bunu düzeltip eskiden olduğu gibi bütün oyunlar oyunlar altında mı toplanacak. :) Şimdiden teşekkür ederim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Evet aynı sürüm, daha.önceki kaçtı? Ben bakmamıştım.

Üst Alt