Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ayarlar/Konuşma/English US seçilidir eğer Cortanayı kullanıp kapattıysan. Konuşma dili seçildikten sonra kapatılamıyor yani eski konuşma asistanı ile göndermiş oluyorsun. O en başından beri vardı. :)

Yani ekran cortana ekranı ama eskisiyle mi yolluyor :) yanlış anlamadıysam böyle :) ss koydum bu arada

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Beyler bende de mağaza geleli çok oluyor ancak çözemediğim bir sorun var. Uygulamalarım 170 tane görünüyor ama bende 80 taneyi geçmez. Bir de mağaza güncellemelerini kontrol edemiyorum. Ayrıca lumia system updater da hats veriyor.

Telgrafla gonderildi.
Uygulamalar kısmı telefonunda olanlar değil. Şimdiye kadar ki indirdiklerin.

• Beğen
Tepkiler: emz
KenanK

KenanK

Üye
Skype ne durumda deneyen kullanan var mı arama yapılırken görüntülü konuşma fln eklenecekti.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

arama ekranında butonu var. ama denemedim daha.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Eyvallah arkadaşlar :) benim derdim cihazın garantisiyle alakalı aslında.8.1 i yükledim diyelim.akabinde cihazı servise vermem gerekti peki o zaman ne olur?servis garantide sıkıntı yaratır mı?
garantide sıkıntı olmaz, microsoftun kendi verdiği resmi bir güncellemedir, androidteki gibi asıl firma harici bir rom değilki yasadışı bir işlem olsun, ayrıca garantiye götür menüyü aç ver eline ordaki görevlinin bunun 8.1 olduğunu anlamasını bile beklemiyorum onların çoğu bizim bildiklerimizden bihaber sadece eğitimlerde onlara gösterilen bilgilere haizdirler ben bi ara çalıştım genpa telpa teleservice yetkili bayiinde eğitimlere gidiyorduk ordan biliyorum, zamanında önceden belleyi yükleyip nokia clubtaki çalışana gösterdim bu ne dedi :)

• Beğen
Tepkiler: Toros542
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
bu arada unlock olayı aynen devam etmekte. 10 uygulama kuruluyor hala daha.

unlock olayı nedir forumda konusu fln var mı nasıl yaparım yönlendirebilir misin ?

beats

beats

Üye
Yani ekran cortana ekranı ama eskisiyle mi yolluyor :) yanlış anlamadıysam böyle :) ss koydum bu arada
Aynen onu ziyan olmasın diye Cortana ile birleştirmişler arayüz yenilendiği için öyle görünüyor.

emz

emz

Üye
Beyler Games normal xbox games miş. Bu arada acayip kastı orası çıktım. Klasörlerle oluşturdum kendime oyun diye bir yer. Çok kasıyor yoksa. Bir de sistemde de gereken uygulamalar neler var? Bilenler yazabilir mi?

Telgrafla gonderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Aynen onu ziyan olmasın diye Cortana ile birleştirmişler arayüz yenilendiği için öyle görünüyor.

Bende dedim yarım yamalakta olsa kullanıyorum en azından :D program açarken falan işime yarar ama . Hangi programı söylediysem açtı .

emz

emz

Üye
Bu unlock olayının konusu vardı da biri artık onu güncelleyebilir mi? Yeni temiz bir konu açsanız. Sıfırdan şöyle basit resimli tekrar hazırlasanız. Yeniden bir 8.1 için yapalım ;) @papakudioflu @bulutsuzgece @TurboCall @Mia Alfonso

Telgrafla gonderildi.

zbahadir

Üye
An itibariyle MS Developer Center'da güncellenmiş. Windows Phone 8.1 development tools kullanıma sunulmuş.

fraps34

Üye
L920 kullanıyorum şarj artmadı aksine duştu . Fabrika ayarına getirtip tüm özellikleri kapattım. Eskisine göre daha hızlı duşuyor

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
zaakaan

zaakaan

Üye
Yahu şu Gameloft %100 oyun olayını da sadece Android için mi yapmış? En sevdiğim firmaydı yazıklar olsun :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
L920 kullanıyorum şarj artmadı aksine duştu . Fabrika ayarına getirtip tüm özellikleri kapattım. Eskisine göre daha hızlı duşuyor
arka planda çalışan uygulamaları kapattın mı. Ben ilk 8.1 kurduğumda hemen hemen tüm programlar arka planda aktifti

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:sirit:

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bu unlock olayının konusu vardı da biri artık onu güncelleyebilir mi? Yeni temiz bir konu açsanız. Sıfırdan şöyle basit resimli tekrar hazırlasanız. Yeniden bir 8.1 için yapalım ;) @papakudioflu @bulutsuzgece @TurboCall @Mia Alfonso

Telgrafla gonderildi.

Konu benim değildi ancak unlock hala aynı durumda yapılıyor.

zbahadir

Üye
Bu sürümün ön izleme sürümü olduğunu unutmayalım. MS bu sürümü kullanıcılara sunup nasıl olmuş gibi kullanıcı deneyim ve düşüncelerini alacak. Geri dönüşlere göre sonraki ara sürümlerde olası hatalarından temizlenmiş bir Windows Phone 8.1 sürümü gelecek. :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Guncellemeyle flash playermi geldi artık videolar izlenebiliyoda

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flash değil de site içerisinde video izleyebiliyoruz. Tam emin değilim onun flash olup olmadığına

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Flash Player değil. Çunku bazı sitelerde oynatmıyor ve Flash Player istiyor. Olsaydı istemezdi.

Üst Alt