ErenMSC
Üye
Eski yazılımı napcan millet bu güncellemeyi almak için kaç ay bekledi biliyormusunSelam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?

Eski yazılımı napcan millet bu güncellemeyi almak için kaç ay bekledi biliyormusunSelam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?

Selam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?
Selam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?
belle yayınlanırken de anna ya nasıl dönebiliriz diyenler vardı, nedir bu eskiye dönme merakımız anlamıyorum kur bunu geç ya hocam, teknoloji geriye gitmez daima ilerler, geriye giden biziz. Sorunlar olsa bile sorunlarla uğraşmak bile güzel, yakında extra bi güncelleme gelir bence bu sorunlar için.Selam arkadaşlar.8.1 güncellemesini yüklersek eski yazılıma tekrar geçebilir miyiz?
boşuna sorularla hem kendinizi hem yöneticleri yormayın dayayın güncellemeyi gitsin.emin olun pişman olmayacaksınızO cortana değil wp8 deki normal konuşmaArkadaşlar arama tuşuna uzun basarak cortana dan babama mesaj attım . Bölgem Türkçe , tarayıcı ve telefon dilim de Türkçe .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
cortanayı aktif ettikten sonra İngilizcede kalıyor odaYanılmıyorsam eskisini kuracaktır.Henüz nokia serverlerinde WP8.1 yok
Resimde görünen sürüm WP8.1 in sürümümü.. Şuan alette wp8.1 kurulu. Eğer öyleyse direk sıfırlıcam pc den aleti.
Yanılmıyorsam eskisini kuracaktır.Henüz nokia serverlerinde WP8.1 yok
mantıklıO cortana değil wp8 deki normal konuşmacortanayı aktif ettikten sonra İngilizcede kalıyor oda
cortana daki ekranla aynı . Sen yanlış anladın galiba mesajlardaki sesli asistandan bahsetmiyorum 
Cortanayı açıpta yolladım yine aynı yolladı şimdicortana daki ekranla aynı . Sen yanlış anladın galiba mesajlardaki sesli asistandan bahsetmiyorum
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Bendede öyleŞu tuş kilidi sesi çok geç geliyor yav. Eskiden tuşa basar basmaz şakk derdi şimdi 1 saniye sonra geliyor ses![]()