Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Mağaza yine gitti gelmişti yine gitti :D

dedereis123

dedereis123

Üye
Benim geliyor 20 sn sonra gidiyor sanırım bizden alıp mağazası sorunsuz arkadaşlara veriyorlar . Sırayla her halde :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Amerikadan bir Proxy kullanın şimdilik beyler girin sorınsuz öyle yapıyorum deminden beri66.35.162.179 3128 Amerika Proxy

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

zbahadir

Üye
Cihaz modeline göre bir gün arayla dağıtım yapsalardı rahat rahat indirirdik. Bu bizim bedava bir şeyler dağıtıp milleti galeyana getiren hayırseverlerin işine döndü.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?

Ayarlar'a girdikten sonra yana çekip Uygulamalar kısmına geçin.
Orada "Fotoğraflar ve Kamera" ayarında fotoğrafları tarih ve yere göre sırala diye bir ayar var.
Bir işareti kaldırıp deneyin belki faydası olur, olmazsa eski haline getirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kişiler hubundaki Facebook arkadaşları artık otomatik olarak senkronize edilmiyor galiba.!!!

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
771 uygulamam varmış yaw daha hepsi yüklü değil.Şu anda konuyu okuyanlar: 61 (Üye: 37, Misafir: 22)

1. TurboCall ,
  2. brk rtrk ,
  3. eyup ensar ,
  4. ixion414 ,
  5. nix ,
  6. DenizhaNq ,
  7. erhanercan ,
  8. igordom ,
  9. Sensation ,
  10. Burakkkk250 ,
  11. selcknjord ,
  12. Esendağlı ,
  13. *JoKeR* ,
  14. remzi33 ,
  15. zbahadir ,
  16. Dejavuex ,
  17. erdincpolat ,
  18. narnia16 ,
  19. dedereis123 ,
  20. Heimdalll ,
  21. zaakaan ,
  22. a.emre ,
  23. gkhnsrck ,
  24. goktas19 ,
  25. darkmaster ,
  26. ademoz05 ,
  27. mtoyanik ,
  28. Goodjober ,
  29. -ZEYBEK- ,
  30. hajkhanx33 ,
  31. alasulumurat ,
  32. pirenuri ,
  33. keremunye ,
  34. efege ,
  35. mikado45 ,
  36. ustaca73

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Mağaza düzeldi verileri çekiyorum bakalım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hem telefon hem bilgisayar ortak satın alımı için mağaza hazır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, Burakkkk250 ve bulutsuzgece
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Mağaza düzeldi verileri çekiyorum bakalım.

kardeş biz senle büyük bir hata ettik yahu 0ladık telefonları yedekleme de yaptık ama ulaşamıyoruz şimdi şanssızlıüın bu kadarı :D neyse ki diğer klasörü şuan sadece 10mb'cik :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kardeş biz senle büyük bir hata ettik yahu 0ladık telefonları yedekleme de yaptık ama ulaşamıyoruz şimdi şanssızlıüın bu kadarı :D neyse ki diğer klasörü şuan sadece 10mb'cik :)

Sıfırlama yaparak yeni sisteme güncellediyseniz yazık olmuştur.
Eski sistem yedeklemeleri yeni sisteme gelmez.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Mağazada şu anda bu bilgiyi almakta zorlanıyoruz diye hata veriyor. Ama mağazanın ara yüzü değişmiş

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bende sıfırlama yaptım ama gitmedi.
Sıfırlamadan önce ayarlar yedekleme açımıydı eğer açıksa maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ben geçmişten uygulamaları geri aldım ama yükleyemiyorum maleseef mağza kendine gelse çekicem güzelce sorun kalmadı :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Sıfırlama yaparak yeni sisteme güncellediyseniz yazık olmuştur.
Eski sistem yedeklemeleri yeni sisteme gelmez.

Aynen öyle oldu vallahi özgür abi şanssızlık değil de cahillik diyelim o zaman :) Pek bir şey kaybetmedim ama sadece uygulamaları yedeklemiştim şimdi tek tek indiriyorum biraz daha zahmetli sadece, şu fotoğraf olayına canım sıkıldı masaüstü için windows phone uygulaması ile senkronize etmeyi deneyeceğim bir de

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Yarın bunu alıcam sizce alıyımmı daha iyisi varmıdır bu fiyata ?

dakamon

dakamon

Üye
Mağazaya giren arkadaşlar bölgelerini değiştrip ben giriyorum diye konuşmasın lütfen. Şu an Türkiye deyiz ayarlarımızda buraya göre ayarlı ona göre konuşlım 2 saattir bölgeyi abd yapanlar ben giriyorum bende sorun yok diyorlar. :bottom::bottom::off::off::off:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

zbahadir

Üye
Geçen akşam güncelleme güncelleme diye arandık şimdi mağaza sorunu çıktı. Daha bakalım neler göreceğiz. İnşallah MS bu yığılmadan dersini almıştır. Büyük olmayı planlıyorsan altyapını da ona göre büyüteceksin. O kadar beklenti içinde oldu kullanıcılar hiç düşünmediler mi sunucaların yetersiz gelebileceğini.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Mağazaya giren arkadaşlar bölgelerini değiştrip ben giriyorum diye konuşmasın lütfen. Şu an Türkiye deyiz ayarlarımızda buraya göre ayarlı ona göre konuşlım 2 saattir bölgeyi abd yapanlar ben giriyorum bende sorun yok diyorlar. :bottom::bottom::off::off::off:

Benim hepsi türkiye. Ayrıca telefonumu bul'u açtım bilgisayardan yüklüyorum uygulamaları direkt

Üst Alt