zbahadir
Üye
Mağaza geldi arkadaşalr sorunsuz yüklüyorum şuan her şeyi
Sizin mağaza iyiymiş bizim mağaza hala çalışmıyor.

Mağaza geldi arkadaşalr sorunsuz yüklüyorum şuan her şeyi

Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?
Mağaza düzeldi verileri çekiyorum bakalım.
neyse ki diğer klasörü şuan sadece 10mb'cik 
kardeş biz senle büyük bir hata ettik yahu 0ladık telefonları yedekleme de yaptık ama ulaşamıyoruz şimdi şanssızlıüın bu kadarıneyse ki diğer klasörü şuan sadece 10mb'cik
![]()
Bende sıfırlama yaptım ama gitmedi.kardeş biz senle büyük bir hata ettik yahu 0ladık telefonları yedekleme de yaptık ama ulaşamıyoruz şimdi şanssızlıüın bu kadarıneyse ki diğer klasörü şuan sadece 10mb'cik
![]()
Sıfırlama yaparak yeni sisteme güncellediyseniz yazık olmuştur.
Eski sistem yedeklemeleri yeni sisteme gelmez.
Pek bir şey kaybetmedim ama sadece uygulamaları yedeklemiştim şimdi tek tek indiriyorum biraz daha zahmetli sadece, şu fotoğraf olayına canım sıkıldı masaüstü için windows phone uygulaması ile senkronize etmeyi deneyeceğim bir deMağazaya giren arkadaşlar bölgelerini değiştrip ben giriyorum diye konuşmasın lütfen. Şu an Türkiye deyiz ayarlarımızda buraya göre ayarlı ona göre konuşlım 2 saattir bölgeyi abd yapanlar ben giriyorum bende sorun yok diyorlar.![]()