Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Mağaza hala sorunlu of of.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir şey soracağım, telefonu 0ladıydım ben fotoğrafları filan pc'ye kaydettim geri yüklediğimde bütün albümleri karman çorman gösteriyor, mesela son günlerde çektiğim bir fotoğraf ortalardayken ilk günlerde çektiğim bir fotoğraf en aşağıda. Bunun bir çözümü var mı ?
O Düzelir Kapat Aç Kardeş.

zbahadir

Üye

Öyle oluyor maalesef. Telefona yüklenme tarihini baz alıyor. Bir yolu varsa öğrenmek isterim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar ben uygulama listesi yedeği almıştım outlooka'a giriş yaptım fakat yüklenicek liste gelmedi mağaza sorunlu olduğu için mi ?
Düzeldiği zaman sorunsuz gelir inşallah :/

Heimdalll

Heimdalll

Üye
insider eskiden bellek kullanım sınırını 150 mb gösteriyordu şimdi 180 olmuş185 olmayacakmıydı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben uygulama listesi yedeği almıştım outlooka'a giriş yaptım fakat yüklenicek liste gelmedi mağaza sorunlu olduğu için mi ?
Düzeldiği zaman sorunsuz gelir inşallah :/

Eski sürümde [WP8.0'da] yapılan yedeklemeler yeni sürüme [WP8.1'e] gelmeyebilir.
Keşke sıfırlamadan yükleme yapsaydınız.

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya ne guzel ekran dokun fln indiriyordum bir anda gitti :( yapılcak işmi ya hepsinide arka arkaya ayarlamıştım şimdi tekrar ilgilendiriyor

zbahadir

Üye
4.2GB boş yerim varmış. Güncelledikten sonra kontrol ettim hala aynı 4.2GB. Hiç değilse sistemin kullandığı alan aynı kalmış :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Mağaza geldi arkadaşalr sorunsuz yüklüyorum şuan her şeyi

dedereis123

dedereis123

Üye
Bildirim çubuğu için bu kadar mutlu olcağımı hiç bilmezdim :D

Rainesto

Rainesto

Üye
bide şu whatsappı verseler

erhanercan

erhanercan

Üye
Amerikadan bir Proxy girdim mağazaya bağlandı

dedereis123

dedereis123

Üye
Ya ben mi görmedimde neden şu veri bağlantısı kısa yola gelmedi asıl önemli olan bence oydu

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu arada eski fruit ninjada mağazaya eklenmiş farkettinizmi​

ademoz05

ademoz05

Üye
Mağaza sorunsuz, şimdi telefonu sıfırlayacağım

512 mb ramli telefonlar için hiçbir optimizasyon yapılmamış. Hala saçma sekme olayları devam ediyor. Veya surduruluyor olayları

Üst Alt