Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
batarya bence bellı olmaz daha ama guncellemeyı yapmadan once fulledım saat 8 bucuk gıbı guncelleme olayım bıttı kurcalıyorum arada bır sarj yuzde 58. Bu arada telefon sankı hızlanmadı mı ? Gecıs anımasyonlarında da cok ufak oynamalar olmus gıbı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar paylaştığım ekran görüntüsünde yukarıda çıkan simge nedir acaba. Güncellemeden sonra peydah oldu.

Bildirim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar defalarca söyledim!Pil Tasarrufu engelleme arka plan engelleme pil tasarrufu uygulamasının içerisinde yer alıyor.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
batarya bence bellı olmaz daha ama guncellemeyı yapmadan once fulledım saat 8 bucuk gıbı guncelleme olayım bıttı kurcalıyorum arada bır sarj yuzde 58. Bu arada telefon sankı hızlanmadı mı ? Gecıs anımasyonlarında da cok ufak oynamalar olmus gıbı

evet geçiş animasyonlarında hızlanmalar olmuş ama ana ekrandan uygulamalar listesine çekerken dikkat ederseniz hafiften takılıyor, sadece bende mi böyle acaba?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
evet geçiş animasyonlarında hızlanmalar olmuş ama ana ekrandan uygulamalar listesine çekerken dikkat ederseniz hafiften takılıyor, sadece bende mi böyle acaba?

Bende yok

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

zbahadir

Üye
MS'den yapılan açıklamaya göre Windows Phone 8.1 güncellemesini 1.2 Milyon kişi yüklemiş.
Yığılmadan dolayı sunucular erişilemez olmuş.
Millet ne çekti şu Microsoft'tan. Varlığı ayrı bir sorun yokluğu ayrı bir sorun. Saat kaç oldu hala mağaza erişilemez durumda.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Batarya biraz daha yavaş şarj oluyor gibi geldi bana.
Dolayısıyla sanki şarj tüketimi de biraz fazla gibi.
Gerçi Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu tür büyük sistem güncellemelerinden sonra şarj düzeninin oturması bir hafta kadar sürebiliyor.

zbahadir

Üye
Menüler daha kaygan olmuş. Takılma falan hiç hissetmedim. Batarya sanki biraz daha fazla dayanıyor. Full doldurduktan 10-15 dk sonra %95 olurdu. Bir saate yakın oldu hala %100 görünüyor. Sadece mağaza denemelerim oldu onun dışında zorlamadım. Bazı batarya uygulamaları da sanki hatalı gösteriyor bu güncellemeden sonra.

a.emre

Üye
Batarya biraz daha yavaş şarj oluyor gibi geldi bana.
Dolayısıyla sanki şarj tüketimi de biraz fazla gibi.
Gerçi Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu tür büyük sistem güncellemelerinden sonra şarj düzeninin oturması bir hafta kadar sürebiliyor.
Şarj demişken benim telefon güncellemeden sonra prizden şarj olmamaya başladı.Aynı kablo ve adaptörle güncellemeden hemen önce şarj etmiştim.Adaptörün bozulmasıyla güncellemenin yüklenmesi denk gelmiş olabilir mi?Kabloyla bilgisayardan şarjda sıkıntı yok.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bende taktım bakalım 520 yi şarja tüm uygulama oyumlar indi sayılır indi yani 771 tane maşAllah

dakamon

dakamon

Üye
Bölge ayarlarını dil ayarlarını falan değiştirdim şimdi mağazaya hiç girmiyor. sürekli hata veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bölge ayarlarını dil ayarlarını falan değiştirdim şimdi mağazaya hiç girmiyor. sürekli hata veriyor

Cortanayı aktif etme konusunda, son sayfalarda benim yazdığım adımları uygulayın. Mağaza konusunu da çözecektir.

Maxicep'le bağlan hayata...

sekajmer

sekajmer

Üye
|-)(h)Bugün 5 cihaza 8.1 yükledim.
Bir tanesinde ne bir Güncelleme gözükmemesi . Ne de mağazaya bağlanamama hatası. Hala bir cihaz 8.1 indiriyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda Mağazada Hiçbir Sorun Yok Türkiye Hepsi Gençler.

dakamon

dakamon

Üye
YAvaştan gelmeye başladı gibi mağazaYok ya sıkıntı sıkıntı bitmiyor sıkıntı. Mağaza adam olamamış daha pehh. Valla videosunu çekip göndercem. :)

zbahadir

Üye
Sonunda indirmeye başladı. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza bende bir kaç saattiraçık

zbahadir

Üye
Mağaza bende bir kaç saattiraçık

Mağaza hep açıkta indirmiyordu daha yeni yeni indirmeye başladı. :)

Edit:
Geçmiş olsun yine gitti. Deli olmamak elde değil.

ademoz05

ademoz05

Üye
Telefon uçuyoreeeeee

Üst Alt