YkPkY
Üye
biraz daha iyi gibi
Yok halen yanımda harici batarya taşıyorum
Çırak ile gönderildi
biraz daha iyi gibi
Arkadaşlar paylaştığım ekran görüntüsünde yukarıda çıkan simge nedir acaba. Güncellemeden sonra peydah oldu.
batarya bence bellı olmaz daha ama guncellemeyı yapmadan once fulledım saat 8 bucuk gıbı guncelleme olayım bıttı kurcalıyorum arada bır sarj yuzde 58. Bu arada telefon sankı hızlanmadı mı ? Gecıs anımasyonlarında da cok ufak oynamalar olmus gıbı
evet geçiş animasyonlarında hızlanmalar olmuş ama ana ekrandan uygulamalar listesine çekerken dikkat ederseniz hafiften takılıyor, sadece bende mi böyle acaba?
Şarj demişken benim telefon güncellemeden sonra prizden şarj olmamaya başladı.Aynı kablo ve adaptörle güncellemeden hemen önce şarj etmiştim.Adaptörün bozulmasıyla güncellemenin yüklenmesi denk gelmiş olabilir mi?Kabloyla bilgisayardan şarjda sıkıntı yok.Batarya biraz daha yavaş şarj oluyor gibi geldi bana.
Dolayısıyla sanki şarj tüketimi de biraz fazla gibi.
Gerçi Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu tür büyük sistem güncellemelerinden sonra şarj düzeninin oturması bir hafta kadar sürebiliyor.
Bölge ayarlarını dil ayarlarını falan değiştirdim şimdi mağazaya hiç girmiyor. sürekli hata veriyor
Mağaza bende bir kaç saattiraçık
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.