Anasayfa 1.Sayfada yazdıklarımı uygula.cortena halen yok herşeyi ingilizce ama yok nerde biri yardım etsin
evet hata veriyor tekrar masaüstüne atıyorYok hocam mağazada ekranı kapatma uygulaması vardı da onu diyorum artık hata veriyor sanırım 8.1'e uyumsuz
Bu arada çift tıkla açtığımız gibi yine çift tıklada kapatabilecek miyiz ?
Ne Videosu İstiyon? Ana Sayfada Var Bir Tane....Beyler bi video atarsiniz artik sevabina![]()
Ayarlardan.3g yi nerden açıp kapıyoruz @TurboCall
Facebook indir otomatik yol göstericek.Arkadaşlar Mağaza Ve Appstudio Hala Çökük Durumda Sistemler Bağlanılamıyor.hesap ayarları nasıl olacak ya face twit kaldı göremiyorum
Bende baya vardı takılma ama sıfırladıktan sonra artık yokAz takılma var fakat sistem adam oldu![]()

çok doğru oyunlar keşke yan menüde olmasaydı8.1'in beğenmediğim tek yönü oldu. Windows Phone 8'in en sevdiğim özelliği diğer sistemlerin aksine oyunları uygulamalardan ayırıp karmaşayı engellemesiydi. Şimdi ise uygulamaların arasına oyunlar doluşmuş. Bu gelişmeyi sevmedim. Umarım bir ayarı vardır. Yoksa da bunu Microsoft'tan talep etmek lazım.
nereden face indireceğiz face ve twitter uygulamam var bu başkamıAyarlardan.
Facebook indir otomatik yol göstericek.Arkadaşlar Mağaza Ve Appstudio Hala Çökük Durumda Sistemler Bağlanılamıyor.
Turkce bi inceleme yada androidle karsilastirma falan. Diyorum acaba discoveryden lumia ya mi gecsem?Ne Videosu İstiyon? Ana Sayfada Var Bir Tane....